woensdag 22 januari 2020

Studio ditte robot

Alle Behangpapier vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw behang. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Kies uit producten vanaf € 180. Studio Ditte robot behang is een mix van nostalgie en het digitale tijdperk. De robots hebben een retro uitstraling en hebben elk een eigen karakter.


In het kleurrijke robot behang voor de kinderkamer ontdekt je kind elke keer weer nieuwe details. Het kleurige robot beddengoed is een echte sfeermaker voor de kinderkamer. De print is haarscherp weergegeven op zacht wit katoen. Je kind zal heerlijk dromen onder dit mooie kinderbeddengoed. Toen hem werd gevraagd wat hij het liefste voor zijn nieuwe kamer wilde, zei hij ‘een autokamer!


Studio ditte robot

Studio ditte behang auto, robot , alles per meter. Wij verkopen alle dessins studio dtite behang per meter graag een mailtje welke uw wil met de hoeveelheid voor de prijs. Het overtrek heeft rustige kleuren en is van heerlijk zacht katoen. Voor kleine én grote dromers. De vriendelijke robots hebben allemaal een uniek printje waardoor het een grappig robotleger wordt.


Het is vliesbehang en daardoor makkelijk met water afneembaar. Om de meter herhaalt het patroon zich. Ontdek onze behang collectie, dekbedovertrekken en meer in onze webshop. Lees onze blog voor interieur en kinderkamer inspiratie. Laat je inspireren door onze STUDIO collectie.


Studio ditte robot

Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De totale lengte van de bedovertrek is 260cm incl instopstrook. Er zit een vel met extra accessoires en een duidelijke werkbeschrijving bij.


Het leger van vriendelijke robotjes is aangekleed met onderdelen uit oude apparaten. Alleen benodigd: schaar, liniaal en lijm, eventueel een stuk touw om de robots aan op te hangen. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig mat vinyl en zeer makkelijk aan te brengen. Muursticker Robot donderwolk.


Studio ditte robot

De donderwolken die op de robot zijn verwerkt, geven een extra dimensie aan de sticker. Babyvoeding en verzorgingsproducten, kraamcadeaus, cadeaus en speelgoed. Het behang heeft een leuk vintage robot print.


Dit unieke behang kan je combineren met de andere producten van studio ditte waaronder het bijpassende dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek met kleurige robotjes past in elke vrolijke kinderkamer. Zo duik je extra blij je bed in!


De prachtige print is haarscherp weergegeven op heerlijk zacht en fris katoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts