woensdag 15 januari 2020

Vinyl plaat laten maken

Boek uw Hotel in Marken online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Gekleurd vinyl laten persen. Het klassieke vinyl is natuurlijk gitzwart en zal bij veel muziekliefhebbers direct een nostalgisch gevoel oproepen. Maar wanneer je kiest voor vinyl persen bij DeCDPerserij.


Zo kun je je fans verrassen met een album op gekleurd vinyl of een vinyl single persen in verschillende kleuren. Een persoonlijke oldscool vinyl plaat maken met digitale muziek uit je eigen tracklist.

Klinkt als muziek in de oren toch? Digitaal meets analoog In deze tijd van digitale muziekdiensten als Spotify en kijk je bijna raar op als iemand het nog over een cd of vinyl heeft. LP laten maken in verschillende formaten en kleuren. Geeft ‘een plaat opzetten’ passie en bewust kiezen voor een stuk muziek weer.


De muziek met de sfeer die je erbij krijgt daar draait het om bij de keuze voor vinyl. Als je een LP in een prachtige hoes in handen hebt, is het meteen duidelijk waarom dit product zo populair is. Hieronder vertellen we meer over de mogelijkheden van muziek op vinyl. We kunnen we niet meer omheen: vinyl is terug. Wereldwijd is er een enorm tekort aan productiecapaciteit omdat iedere band of muzikant een plaat wilt hebben.


Je levert de tracks digitaal aan, en zorgt voor mooi artwork. Na vier weken ontvang je je persoonlijke plaat. Vanwege praktische redenen ben je wel gebonden aan een plaat van inch, omdat deze makkelijk te versturen is. In zijn geluidsstudio in Everberg maakt Lester Michiels zogeheten dubplates: met een diamant snijdt hij liedjes in vinyl , op maat van de cliënt.


Jonge producers die hun eerste spinsels willen vereeuwigen, mensen die iemand een zelf samengestelde plaat willen schenken, jukeboxeigenaars die een actuele hit laten omzetten van mpnaar vinylsingle. Vinyl persen bij de Music Group. Wij persen 12” platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes.

Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. Vanaf nu kunnen muziekliefhebbers voor het eerst naar eigen smaak een vinylplaat maken. Biermerk Kornuit (Grolsch) biedt met ‘Brouw Je Eigen Plaat ’ de mogelijkheid om een persoonlijke playlist in vinyl te laten snijden.


Via de site Brouwjeeigenplaat. Ik heb vernomen dat hij direct in het vinyl snij en dat de plaat daarom dan net zo lang mee zal gaan als een normale plaat. Als vinyl kenner, beatmaker, en muziekproducer, hecht ik veel waarde aan mijn vinyl.


Op de website is het mogelijk om je vinylplaat in een paar simpele stappen samen te stellen. Wij hebben de beste lp's van o. In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Tips voor het schoonmaken van vinyl LP’s. Op het web wordt er veel gepraat over diverse methodes om je LP’s schoon te maken.


Sommige manieren werken heel goe sommige beschadigen je LP’s onherstelbaar. Er zijn diverse apparaten in de handel waarmee je je vinyl zeer goed schoon kan maken (bijvoorbeeld de Okki Nokki of de Disco Antistat). Namelijk het stofvrij maken van de plaat en het daadwerkelijk wassen ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts