donderdag 23 januari 2020

Stoer wijnrek

XXL Korting - Alles op Voorraad! Grote collectie wijnrekken vind je hier! Kies uit 2producten vanaf € 150. Wijnrekken tegen de laagste prijzen. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Het wijnrek biedt plaats voor wijnflessen. Bezoek onze sfeervolle winkel van meer dan 600min Barneveld en laat u verrassen door ons grote aanbod verlichting, meubelen, linnen en accessoires. Bij ieder product vindt u een indicatie van de verwachte levertijd.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Op deze manier wordt uw moment van wijndrinken nog meer een belevenis en smaken uw favoriete wijnen nog lekkerder! Stoer wijnrek van staal en hard hout. Dan is de Julie iets voor jou!


Deze stoere wijnkast heeft door de schuifdeur van zwart metaal een industrieel uiterlijk.

De kast zelf is gemaakt van gerecycled teakhout. Bovenin de kast kunnen wijnglazen worden opgehangen. Stoere robuuste wijnrekken hout metaal industrieel landelijk.


Deze prijs is per stuk en inclusief btw. Halheeft weer heel veel mooie spullen binnen gekregen! Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast. Het grootste voordeel van de wijnkoelkast is dat deze de wijn daadwerkelijk koelt en koel houdt.


Een wijnrek biedt deze mogelijkheid niet, maar omdat wijnrekken vaak in de kelders te vinden zijn is de wijn hierdoor vaak toch op de juiste temperatuur in te schenken. De laatste wijnrekken trends. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


De led strips in het hout zorgt ervoor dat ook als het donker is u wijn een blikvanger is. In dit wijnrek kunnen uw favoriete flessen hangen tussen stoer staal op echte stukken leer, onder een afdak van een mooi stuk hardhout. Handgemaakt met aandacht voor uitstraling en gebruiksgemak.


De rekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het wijnrek volledig aangepast kan worden aan uw smaak of interieur. Bovendien wordt het rek in zijn geheel geleverd. De stoere wijnrekken van hout zijn een aanwinst voor je interieur.


Naast de standaard modellen is het ook mogelijk om een wijnrek op maat te bestellen.

TIMOR BEELD Large doorleefd € 500. Het is een prachtig uniek wijnrek voor in uw keuken, woonkamer of wijnkelder. Bijkomend voordeel van het wijnrek is dat de flessen in liggende positie zijn.


Dit zorgt ervoor dat de kurk constant vochtig blijft en dat de wijn niet kan oxideren. Berg je wijncollectie netjes op in dit stoere wijnrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts