maandag 27 januari 2020

Zelfklevende whiteboardfolie

Avery labels in alle soorten, maten en kleuren. Direct uit voorraad leverbaar. Van 70xmm tot 105xmm. Alle kleuren van mm tot mm. Bloemen, cijfers, letters en meer.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zelfklevende whiteboardfolie in de maat 1bij 2centimeter. Maakt van ieder oppervlak een beschrijf- en uitwisbaar whiteboardoppervlak. Ook is het mogelijk de folie in uw eigen maatvoering te knippen of te snijden. Bekijk deze folie hier in onze winkel!


Hij kan dus in uitzonderlijke gevallen m lang sein. Met whiteboardfolie maakt u van iedere achterwand een gemakkelijk beschrijf- en uitwisbaar oppervlak. U kunt whiteboardfolie gebruiken om wanden, deuren, glas en andere oppervlakken te beplakken en deze vervolgens met een whiteboardstift te beschrijven en weer gemakkelijk uit te wissen.

Net als een standaard whiteboard kun je op dit plakfolie schrijven met de speciale whiteboard stiften, daarna kun je het gemakkelijk schoonvegen en een nieuwe tekening maken. Whiteboardfolie , schrijfbaar folie. Ook zijn er verschillende soorten en.


Deze zelfklevende naamstickers zijn met de hand beschrijfbaar, of bedrukbaar met een laserprinter. Voldoet een ondergrond niet aan de voorwaarden, vetvrij, niet zuigend en gla dan wordt er een aluminiumpaneel tussen de folie en de ondergrond bevestigd. Creëer brede magnetische schrijfoppervlakken, bedek volledige wanden, kasten,tafels en deuren of maak creatieve vormen. Tover uw deur of muur om in een beschrijfbaar oppervlak met deze zelfklevende whiteboard folie van topkwaliteit. Geen lelijk frame in uw ruimte of boorgaten meer in de muur, met dit zelfklevende materiaal maakt u van elke vlakke ondergrond een beschrijfbaar.


Dit artikel is zelfklevend en kan later probleemloos zonder resten worden verwijderd. Bij het plakken raden wij aan maar een deel van het rugpapier te verwijderen, de folie te plaatsen en vanuit het midden de luchtbellen uit het oppervlak te drukken. Maak van de glazen wanden op uw kantoor een beschrijfbaar oppervlak zonder het zicht naar buiten op te geven. Legamaster Wrap-up de zelfklevende whiteboardfolie. Wat betreft het krachtspectrum, dit is min.


Raamfolie en plakfolie kopen bij GAMMA. In kleine kamers kies je best voor raamfolie. Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes. Het Wrap-Up whiteboardfolie plakt zonder het nat te maken aan uiteenlopende droge wanden, stalen oppervlakken, afgewerkt hout en glas.


Deze DryWipe Clear folie is een zelfklevende transparante whiteboard folie.

Of plak de folie op een ondergrond waarvan u de kleur of opdruk graag wilt blijven zien. Verander bijna ieder vlak oppervlak in een whiteboardoppervlak met deze whiteboardfolie. Deze multifunctionele folie is ideaal voor uitvoeren van de meest toonaangevende schrijfoplossingen. Zoals een whiteboardwand of whiteboard tafel. Met deze zelfklevende folies heeft u in een handomdraai een whiteboard of een schoolbord.


Leuk voor de kinderen maar ook functioneel in dagelijks gebruik voor uzelf. Het schoolbordfolie wordt geleverd inclusief krijtjes en het whiteboardfolie inclusief stift ! Avery zweckform whiteboardfolie ft a wit gelijn pak van stuks. Herpositioneerbaar: kleeft gemakkelijk en is verwijderbaar zonder lijmresten.


De folie is zelfklevend , dus plak en play ! Verwijder de achterzijde en plak op een glad en schoon oppervlak. Gebruik een uitwisbare stift o. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts