donderdag 30 januari 2020

Vliesbehang met motief

Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza. Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken.

Geef je interieur een boost! Beslist de laagste prijzen. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Het is vooral trendgebonden met tal van verschillende afbeeldingen en motieven. Tip: een leuk idee is om een muur over te laten voor decoratief behang terwijl je de andere bekleed met effen vliesbehang.

Op die manier creëer je een uniek effect in bijvoorbeeld je slaap- of woonkamer. Ontdek hier vliesbehang met prachtige motieven in de webshop. Plak de volgende baan ‘stotend’ tegen de eerste baan (je laat de rand van de volgende baan naadloos aansluiten op de vorige baan). Zoek, als je vliesbehang met een dessin gebruikt, het patroon op en plak deze tegen de eerste baan aan. Reken bij behang met een motief op verlies.


Hoe groter en complexer het motief , hoe meer verlies. Hierdoor is vliesbehang veel sterker dan papieren behang. Omdat je vliesbehang op een muur kan aanbrengen zonder dat het moet worden ingelijm wordt het ook wel snelbehang genoemd.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Met deze betaalmethode betaal je gespreid en heb je zelf invloed op het tempo waarin je betaalt.


Vliesbehang met motief CASUAL in de Esprit Online-Shop. Zorg er daarom voor dat je je wanden vóór het behangen met vliesbehang verft met een gepigmenteerde behangvoorstrijk. Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen uitgevoerd. Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook.


Elke vliesbehang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige vliesbehang aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt. Behang kopen bij HORNBACH - de voordelen. Wij garanderen dat behang voor een vaste lage prijs bij HORNBACH te koop is!


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Zeer grote keuze in elke motief Binnen elke motief soort vindt u vaak weer diverse stijlen zoals klassieke strepen, vrolijke kinderstreepjes, zijdeachtige romantische blokstrepen en nog veel meer.


Stap 4: Smeer de muur in met lijm. Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! De muur behangen met vliesbehang kan nu echt beginnen. Het fijne aan vliesbehang is dat je de lijm niet op het behang, maar op de muur aanbrengt. Dit scheelt een hoop geknoei en gedoe met natte vellen behang.


Om de muur met vliesbehang te kunnen bekleden, heb je speciale vliesbehanglijm nodig. De naam zegt het al, dit behang is voorzien van een baksteen of stenen muur motief. Het baksteen behang kan enkel uit stenen bestaan maar ook gecombineerd zijn met bijvoorbeeld houten balken zoals men deze tegenkomt in oudere gebouwen.


Voor een wat hippere look is dit behang er ook met bijvoorbeeld fotolijstjes of andere muurdecoratie. Je kan ze ook kopen met hippe prints zodat je meer leven in de kamer kan brengen. Zo kan je bij Acaza ook vliesbehang kopen met de look van beton, natuursteen of hout. Ook voor de kinderkamer bieden we heel wat leuke. Steenstrip behang geeft een bescheiden, maar landelijke touch aan je interieur.


De ondergrond moet glad zijn, gaten opgevuld en mag geen grote kleurverschillen hebben. Of het nu voor in de woonkamer of slaapkamer is, met een motief van stenen aan de wand geef je de ruimte net even dat extra stukje karakter. Daarnaast kun je het dessin van je behang afstemmen met verschillende meubels of accessoires in je interieur. Renovliesbehang wordt vaak ook glasvliesbehang genoemd.


NU hebben we het een en ander al wel georienteerd maar zit ik nog met een vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts