maandag 6 januari 2020

Sigma torno

Sigma torno

Het grootste aanbod van Sigmatorno. Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Bekijk snel onze grote Assortiment! Wij adviseren en helpen u graag.


Sigma torno

Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? Sigma Torno Satin is een zijdeglanzende, watergedragen voor- en aflak. Een uitstekende keuze voor het duurzaam afschilderen van geveltimmerwerk.


Dit product droogt snel, dus u kunt op één dag meerdere lagen aanbrengen. Daarmee zorgt u voor een zeer duurzame afwerking van geveltimmerwerk. Daardoor kunt u in één dag meerdere lagen aanbrengen. Een perfecte keuze voor het afschilderen van timmerwerk.


Sigma torno

De lak is vocht reguleren dekt prima en heeft een bijzonder goede glans- en kleurbehoud. Sigma Aqua Torno Semi Gloss droogt snel, dus je kunt op één dag meerdere lagen aanbrengen. Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend. Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten?


Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Zijdeglanze acrylaat afwerklak. Klik op de onderstaande afbeelding voor informatie en een productoverzicht. Daarenboven is het de ideale lak voor de afwerking van muren, bekleed met glasweefsel.


Mogelijke toepassingen zijn o. Snel en gelijkmatig drogen i. Rendement: mper liter. De verven uit deze productlijn drogen snel, hebben een goede vloei, goede dekking en een uitstekende duurzaamheid. Door de snelle droging zijn meerdere lagen op dag mogelijk. Bestel online op Decoprof.


Gebruiksdoel: het voor- en aflakken van hout. Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voo. Het product heeft een snelle droging waardoor het mogelijk is om meerdere lagen op een dag aan te brengen. Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin.


Sigma torno

Een goede keuze voor het duurzaam afschilderen van geveltimmerwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts