dinsdag 14 januari 2020

Sigma hoogglans

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Vind sigma watergedragen verf als je nu zoekt.


Ideaal voor het schilderen van de kozijnen en buitendeuren.

Uiteraard is de lak ook te gebruiken op al het andere houtwerk buiten. In de juiste omstandigheden heb je tot jaar lang geen onderhoud. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Inhoudsmaat is 7milliliter. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


De S2U Allure Gloss is extreem duurzaam, toe te passen vanaf graden, en geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.

Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Specialistisch advies nodig?


Dit product is ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. De sigma hoogglans lakken zijn verkrijgbaar in populaire kant en klaar kleuren en daarnaast mengbaar in elke gewenste kleur. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


S2U Gloss is een hoogglans aflak. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. Duurzame hoogglans lakverf voor buiten sigma exterieur lak beschermt houtwerk buiten, zoals ramen. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en slijtvaste toplaag.


Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Bestel direct online op verfwinkel. Sorteer op: Productnaam a-z Prijs van laag.


De verf dekt goe heeft een uitstekende kantendekking en heeft ook nog geweldige kleur- en glansbehouding.

Sigma S2U Nova Gloss - Wit - liter. Online de beste verf en hoge kortingen tot wel ! Sigmacryl Universal Matt is een goed dekkende matte muur- en plafondverf voor binnen met goede vloei en prettige verwerking. De soorten verf zijn eindeloos, van verf voor metalen wanden tot aan stenen gevels. Het verschil tussen hoogglans verf en zijdeglans verf is dat hoogglans verf over het algemeen meer buiten wordt toegepast dan zijdeglans.


Hoogglans verf blijft langer mooi, want hij heeft minder last van vuilaanhechting en een wat mooiere uitstraling door de glans. Hij blijft dus langer goed op langere termijn. Wie vergeling van witte verf binnenshuis wil voorkomen, kan het beste geen verf op terpentinebasis gebruiken. Gebruik daarentegen alleen verf op waterbasis (acrylverf). Maar let goed op met watergedragen hoogglans lakken!


Hoe gek het ook klinkt: hoogglans lak bevat vaak een alkydhars bindmiddel. Hierdoor blijf je last houden van donkervergeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts