donderdag 9 januari 2020

Vloerlamp strak

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige vloerlamp op beslist. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen.

Unieke eigen collectie vloerlampen. Makkelijk en veilig winkelen. Deze hippe en moderne vloerlamp STRAK is een aanwinst voor iedere huiskamer, keuken en zelfs slaapkamer.


Met zijn strakke houten poten en een grote stoffen kap is deze lamp een echte schoonheid onder de lampen. Door de stoffen kap wordt het licht mooi gefilterd en ontstaat er een gezellige huiselijke sfeer. Het ontwerp maakt deze lamp mooi als hij solo staat in uw interieur of kantoor, maar door het bijzondere ontwerp geeft hij ook meer ruimte aan het plaatsen van meubelen. Ook leverbaar als hanglamp, kleinere vloerlamp , tafellamp en wandlamp.


Met vloerlamp STRAK voel je je extra thuis!

Met zijn strakke belijningen past deze vloerlamp prachtig in een modern of in een industrieel interieur. Het snoer is zwart van kleur en de lamp heeft een vloerschakelaar. Versier je huis met één van onze moderne vloerlampen ! Een modern interieur wordt gekenmerkt door strakke lijnen, design meubelen en weinig poespas. De industriële vloerlampen waarbij leds in de lamp zelf verwerkt zitten is echter ook verkrijgbaar!


Deze innovatieve vloerlamp heeft een strakke uitstraling en neemt weinig ruimte in beslag. Kijk ook eens bij onze originele vloerlampen van beton. U bent met een vloerlamp dus een stuk flexibeler dan bijvoorbeeld een hanglamp. Een stopcontact is voldoende om uw nieuwe stalamp in gebruik te nemen. De vloerlamp is veelal voorzien van een ruim snoer en een voetschakelaar, met of zonder dimfunctie.


Sommigen vloerlampen hebben hun snoeren netjes verwerkt, maar soms is de keuze om de snoer juist te laten zien ook aan te raden. Dat geeft een persoonlijk accent en het werkt verzachtend in een strak interieur. Uitgebreide mogelijkheden met een staande lamp. Trendy vloerlamp in de kleuren combi zwart, goud en messing.


Deze vloerlamp is strak van belijning en heeft een stoere uitstraling bovendien. De zwarte voet wordt verzacht door de toevoeging van de kleur messing. De kap heeft een zwarte kleur en een warme, gouden binnenzijde.

Dit zorgt voor een extra sfeervol effect. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meubel outlet Kwaliteit Groot assortiment 100. Wanneer je vloerlampen in huis haalt, kies je voor verschillende typen om het interieur te verrijken.


Of je nou kiest voor schemerlampen, booglampen, leeslampen of design vloerlampen , Woonexpress heeft het! Vloerlamp STRAK Wit kopen? Het materiaal waarvan een staande lamp is gemaakt, beïnvloedt de uitstraling van de lamp.


Zoals veel andere woonstijlen, zijn er ook binnen de industriële interieurs veel variaties te vinden. De ene interpretatie is strak en minimalistisch, de ander gaat helemaal los in het verweerde en maakt het geheel extra stoer. In onze collectie industriële vloerlampen vindt u daarom ook verschillende stijlen lampen. Daarvoor hebben we een categorie klassieke vloerlampen die op je wensen aansluit.


Liever een moderne vloerlamp ? Deze zijn te herkennen aan de strakke armaturen met trendy kappen of juist een staande lamp in een opvallende kleur. Ook met design vloerlampen steel je de show in je living! Maak van je vloerlamp een eyecatcher in je woning.


Een vloerlamp is een staande lamp waarmee je bij uitstek kunt spelen met stijlen, effecten en lichtval. Kies voor een vloerlamp met een strak design voor een moderne look. Of kies juist voor een decoratief design om de lamp extra op te laten vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts