donderdag 23 januari 2020

Vlinderjaloezie

Vind hier de vlinderjaloezieën voor jouw interieur! De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieen en plissegordijnen in één uniek product. Vlinderjaloezieën zijn horizontale jaloezieën maar dan net even anders. Bij de vlinderjaloezie klappen ze open, maar worden ze door een slim systeem op elkaar gelegd.


Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Met een optrekkoord of ketting trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer. Met het tuimelkoord kantel je de lamellen open, halfopen of dicht. Wij van vlinderjaloezieen.


Natuurlijk willen we u helpen bij het maken van een keuze. De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde en hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.


Dit zorgt ervoor dat al de stoffen lamellen zich uitvouwen, de uiteindes elkaar raken en het eruit zit als een plisségordijn.

Een vlinderjaloezie werkt tevens geluiddempend. Indien de vlinderjaloezie halfopen is, krijg je een gefilterde lichtinval. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord.


Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van mm. Laat je inspireren door eindeloze mogelijkheden en exclusieve designs van bece.


Vraag nu GRATIS stalen aan en vindt dé vlinderjaloezie ën voor jouw interieur! Hierdoor oogt deze uitgevouwen als een plissé gordijn en opgetrokken als een horizontale jaloezie. Zoals een vlinder die haar vleugels uitvouwt. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de binnenzijde en hebben een breedte van mm. De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken.


Wist je dat de lamellen van de bece vlinderjaloezie zich kunnen uitvouwen? Hierdoor raken de uiteinden van de lamellen elkaar aan waardoor de vlinderjaloezie als een plisségordijn oogt. Vier kleurpaletten De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw.


Ze bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw naar het interieur gericht. Open geniet je volop van een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Dan werkt de vlinderjaloezie ook nog eens extra geluiddempend. Get without the ads. Ontdek de unieke werking van vlinderjaloezieën bece.


Deze bestaan uit dubbel gevouwen banen textiel met een vouw aan de interieurzijde. De lamellen kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Mooie raambekleding voor het inrichten van je huis. Raamdecoratie op maat en ideeën als je raamdecoraties online gaat kopen.


Deskundig advies Gratis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts