donderdag 16 januari 2020

Tuinstoelkussens

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Diverse soorten sierkussen. Bekijk het assortiment online! Profiteer van onze acties en aanbiedingen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle tuinstoelkussens vind je op beslist. Bijna alle tuinstoelkussens met een lage of een hoge rug bieden de mogelijkheid om het kussen vast te maken aan de stoel.


Sommige series hebben aan de achterzijde zogenaamde oren. De oren zijn stoffen banden van circa 20cm, die aan beide zijden van het kussen diagonaal van de bovenkant naar de zijkant van het kussen lopen. Heb je stapelstoelen of stoelen die verstelbaar zijn?


Tuinstoelkussens geven je tuinstoelen net dat beetje extra en verhogen het zitcomfort. Leg er dan zachte tuinstoelkussens in.

Kies voor effen kussens of kussens met een stijlvol dessin. Wij bieden tuinstoelkussens aan in diverse stijlen, kleuren en materialen. Hierbij varieert natuurlijk ook de prijs. In het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen zit voor iedereen wel wat bij.


De tuinkussens van Kees Smit zijn altijd scherp geprijsd. Kussens zijn rechthoekig waarbij het zitgedeelte vast zit aan het ruggedeelte. Deze zijn er in verschillende soorten kleuren, vormen en diktes zodat er eigenlijk altijd wel een kussen is die voor jouw tuinstoel perfect is.


Met tuinkussens fleur je je tuinmeubels op. Ga je voor ronde of vierkante sierkussens? De stof is waterafstotend. Perfect voor die typische Hollandse zomers. Bij de keuze voor een tuinstoelkussen is het van belang om rekening te houden met het materiaal, maar ook of de rugleuning van uw tuinstoel een hoge of lage rug heeft, zodat het tuinkussen perfect op de tuinstoel aansluit.


Artikel toegevoegd aan winkelwagen. Daarnaast vindt u een ruime collectie aan speciale tuinkussens voor kuipstoelen. Tuinkussens zorgen ervoor dat je maximaal kunt genieten in de tuin.


Ontdek ons ruime assortiment!

Hartman en Madison Groot assortiment Online bekijken én direct bestellen. Een tuinstoel, loungeset of tuinbank zit lang niet zo lekker zonder tuinkussens. Praxis heeft een groot assortiment aan tuinkussens in verschillende stijlen. Het assortiment van Praxis bestaat uit ligstoelkussens of ligbed tuinkussens, loungekussens, tuinbankkussens en tuinstoelkussens. Een kussen zorgt voor nog meer comfort en bovendien maakt het je buitenruimte helemaal af!


Naast een groot aanbod aan hoge- en lage rug tuinstoelkussens , vind je bij ons ook kussens voor je tuinbank en de mooiste sierkussens in verschillende maten. Dit soort kussens gebruik je op een tuinbank of bij een loungeset. Het zijn vaak vierkante of rechthoekige dikke kussens. Een sierkussen geeft wel comfort, maar is vooral bedoeld als accessoire voor een extra mooie uitstraling. Met een box voor kussens is opruimen na een lange dag in de tuin snel en eenvoudig gebeurd.


Natuurlijk willen we lekker zacht kunnen zitten in onze tuin. Deze kussens bieden dan ook voor maximaal zitcomfort en brengen een extra dimensie in je tuinset. Maar dat is niet het enige wat belangrijk is, we willen ook nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts