woensdag 8 januari 2020

Sigma latex 10 liter

Sigma latex 10 liter

Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. De verf is reinigbaar en heeft een goede dekking.


Sigma latex 10 liter

Ook het dekvermogen van de sigmatex superlatex is hoog te noemen. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel. Bij Verfwebwinkel profiteer je nu van een superscherpe aanbieding. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


Bestel liter of een andere hoeveelheid. Vorige Artikel van Volgende. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met latex verf aan de muren creëer je een ruimtelijk gevoel in huis waardoor je meer kunt spelen met.


Specialistisch advies nodig? Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. Het hoofdkantoor is gevestigd in Neustadt (Duitsland). SIGMA Façade Elastocoat Semi-Matt - WIT - Liter. Watergedragen, scheuroverbruggende toplaag voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie.


Sigma plafondverf wit liter. VOORNAAMSTE - Blijvend elastisch. Deze licht vullende en eenvoudige te verwerken muurverf is zeer gebruiksvriendelijk, reukloos en uitstekend dekkend.


Sigma latex 10 liter

Droog na uur en overschilderbaar na uur. En ben je benieuwd hoe je de latex het best op de muur kunt aanbrengen? Geen zorgen, daar kunnen onze adviseurs je uitstekend meer over vertellen. Een universele, watergedragen muurverf, die u zowel binnen als buiten kunt aanbrengen. Voorbehandeling Zorg er voor dat de ondergrond draagkrachtig, droog, schoon, stof- en vetvrij is.


Klik hier voor meer details over dit product € 206. Koop en verkoop sigma liter muurverf eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Sigma latex 10 liter

Geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Zeer hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Gebruiksdoel Voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd.


De hoogwaardige kwaliteit van dit product staat al jaren garant voor perfect schilderwerk bij de particuliere en professionele schilder. In verband met de dekking kan een extra afwerklaag nodig zijn) 2. Niet behandelde minerale ondergronden (gipswanden, stucwerk etc.) Verontreinigingen op de ondergrond verwijderen. Latex muurverf voor binnen en buiten van hoge kwaliteit.


Meest gebruikte muurverf in de schildersmarkt van het SIGMA gamma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts