woensdag 8 januari 2020

Sigma facade topcoat matt

Bestel Façade Topcoat online. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Deze muurverf heeft een perfect buitenduurzaamheid. Het grote voordeel van deze muurverf is de eigenschap dat er minimale vuilaanhechting. Sigma Facade Topcoat Self-clean Matt.


Het overschilderen van bestaande muurverflagen voor buiten. Toepasbaar vanaf 2°C en R. Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan. De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed.


Het eindresultaat is een heel duurzame toplaag die jarenlang onderhoudsvrij is. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? U kunt dit product zowel buiten als binnen toepassen. De decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend.


Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Voor het schilderen van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen.


Sigma facade topcoat matt

Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Fijnkorrelige, ronde structuur. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Daarnaast is deze verf elastisch en waterdacht. Geschikt voor gevels waar krimp- en haarscheurtjes in zijn.


Deze verf zorgt voor een blijvende overbrugging. Lees de volledige productomschrijving. Dit product zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil geen kans om zich op het oppervlak te hechten. En daarnaast ook voor het overschilderen van bestaande mu. Het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen.


Sigma facade topcoat matt

Voordeel van deze muurverf is dat deze al vanaf 2°C en bij een relatieve luchvochtigheid van is te verwerken. Vuil en stofdeeltjes krijgen daardoor geen vat op de muurverf en spoelen gemakkelijk weg met (regen)water. Hecht goed op beton, cellenbeton, metselwerk (baksteen en kalkzandsteen) en pleisterwerk. Opnå en effektiv betonbeskyttelse med de karbonatiseringsbremsende egenskaber i Facade Topcoat Matt. Betonbeskyttelsen sikrer længere holdbarhed af både underlag og overflade.


Facade Topcoat Matt er desuden CE-mærket og gør den velegnet både til små og store projekter, der involverer beton som byggeelement. Bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts