zondag 12 januari 2020

Sikkens 9010 zijdeglans

Wapexcoating voor de laagste prijs! De beste primers, de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf?


Bekijk dan snel ons assortiment! Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Klanten beoordelen ons met een 9. Voor 16u = Morgen in huis. Het grootste aanbod verf online!


Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. U kunt het met de kwast of roller aanbrengen op onder andere deuren, kozijnen, trappen en plinten. Door de kras- en slijtvastheid van het product biedt het langdurige bescherming van hout. De buitenlak is vochtreguleren geeft een goede bescherming en is gemakkelijk aan te brengen.


Sikkens 9010 zijdeglans

Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Alle tinten wit te mengen. Zeer geschikt voor het zijdeglans afwerken van uw houtwerk.


Geschikt voor hout en dekkende terpentine verf of beitslagen buiten. Ook geschikt voor goed voorbehandeld metaal, kunststof, gevelbetimmering etc. Verkrijgbaar in prachtige kleuren.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De zijdeglans verf die bijna niet vergeeld en daardoor ook uitermate geschikt is om met wit of lichte kleuren binnen mee te schilderen. Dit houdt in dat de verf minder oplosmiddelen bevat dan de gemiddelde in deze verfsoort! De verf heeft een krasvaste en een zeer goede dekkende zijdeglans.


Hierdoor ziet het eindresultaat er perfect uit! Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. RAL geeft jouw woonkamer een frisse en heldere uitstraling. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf.


Gebruik zijdeglans verf of lak voor een warmere uitstraling. De standaard voor lakverf is een zijdeglans afwerking. Let op: gebruik wel de juiste grondverf!


Geeft uw buiten muren een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Echter adviseren wij deze aflak alleen voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts