donderdag 9 januari 2020

Sigma topcoat

Bestel Façade Topcoat online. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Sigma Façade Topcoat Satin.


Watergedragen fluweelmatte waterdicht elastisch gevelverfsysteem op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Toepassing op beton wordt afgeraden! Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan.


De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed. Het eindresultaat is een heel duurzame toplaag die jarenlang onderhoudsvrij is. Deze muurverf is verkrijgbaar in standaard wit, lichte en donkere kleuren en is toepasbaar op baksteen, beton stucwerk en over bestaande muurverflagen.


Sigma topcoat

Deze extreem duurzame gevelverf is op basis van 1 acrylaatdispersie. Deze gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamhei is onverzeepbaar en zeer duurzaam elastisch. Dit komt doordat deze buitenverf toegepast kan worden vanaf 2°C bij een relatieve luchtvochtigheid tot. Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Onderhoud van bestaande afwerkings-systemen op basis van. Voor het schilderen van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Het overschilderen van bestaande muurverflagen voor buiten. Tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. In verband met de dekking kant het zijn dat er nog een tweede laag nodig is.


Sterk zuigend) Niet behandelde minerale ondergronden (gipswanden, stucwerk etc.). Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Tevens geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Zijdeglanzende watergedragen gevelverf op basis van 1 fijne acrylaatdispersie. Geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. En daarnaast ook voor het overschilderen van bestaande mu. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.


Koop en verkoop sigma topcoat eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! FACADE TOPCOAT MATT sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. Applied with brush, roller, airless spray and is diluted up to with water.


Afwerken met twee lagen Sigmurolac Topcoat Semi-Matt. Intacte verflagen op basis van chloorrubber, alkydhars en acrylaatcopolymeer - Grondig reinigen. Dankzij nano-technologie hecht er geen vuil aan de muurverf.


Sigma topcoat

In het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts