woensdag 22 februari 2017

2 Componenten epoxy primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Oneffenheden en gaatjes in het oppervlak worden daardoor goed opgevuld waarna het oppervlak goed glad te schuren is. SprayMax - componenten spuitbus Epoxy Filler. Toe te passen als grondverf in beschermende verfsystemen voor staal, aluminium, polyester en hout.


Door de vullende eigenschappen ook geschikt als sealer op microporeuze polyester oppervlakken.

Spraymax 2K Spuitbus Epoxy Primer 400ml Grijs. Een 2K epoxy primer is een sterk roestwerende primer. Een 2-componenten epoxy primer wordt gebruikt op ijzer en metalen onderdelen en oppervlakken. Niet alleen voor de hechting van de lak, maar ook om het metaal te beschermen tegen roest en corrosie. De sigmaprime 2is een zeer hoogwaardige twee componenten epoxy primer voor alle soorten staal, dus ook verzinkt, non ferro, gegalvaniseerd staal etc.


Kan ook als tussenprimer gebruikt worden. De IJssel ZF epoxy primer. Aanbrengen Sigmaprime 200.

Deze speciale epoxy primer ontwikkeld door de IJssel Coatings is in het bijzonder geschikt als basis primer voor stalen ondergronden. Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. Vandaag bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een grondlaag voor staal kunt u aanbrengen met componenten primer of coating van Cronolin. Poly-Pox Primer is een componenten epoxy primer voor zowel boven als onder de waterlijn. Cronopox Epoxyprimer HB Componenten High Build Zinkfosfaatprimer op basis van epoxy.


Deze twee- componenten epoxy primer is zonder problemen op bijna alle soorten oppervlakken aan te brengen, zoals Metal, non-ferro metaal, verzinkt staal of geanodiseerd aluminium. Door een mooie vloeiing werkt deze spuitbus erg gemakkelijk. Het aanbrengen van een primer op een boot, jacht of schip kan met de volgende Componenten primers van Cronolin. Navybase Epoxyprimer HB Componenten High Build Zinkfosfaatprimer op basis van epoxy. Als primer voor moeilijke ondergronden, bijv.


Twee componenten , milde chromaatvrije epoxy primer filler voor het aflakken van auto’s, chassis en lichte bedrijfswagens. Perfecte ondergrond voor plamuur en polyester spuitplamuur, voor restauratie, nieuw werk en reparaties. K Epoxy Primer ,Filler met verharder 1. Deze coating is ondergrond tolerant en kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt.


Zeer goede hechting op minder goed voorbehandeld staal.

Verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Sigmacover 6adviseren we in een twee componenten systeem over staal. Epifanes Epoxy Primer is wit van kleur en is geschikt voor toepassing boven en onder waterlijn.


Meng de componenten in de volumeverhouding van basis : verharder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts