maandag 6 februari 2017

Afwasbare latex keuken

Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. De beste afwasbare verf voor in de keuken (en met name de splash zone van de keuken achterwand) is een basis schrobvaste verf met daaroverheen een transparante polyurethaan coating (zoals de Traelyx naturel finish). Vijf beste afwasbare muurverf producten.


Klik hier om latex verf te kopen in mijn webshop. Afwasbare verf geschikt voor keukens en badkamers. Een afwasbare verf heb je meestal nodig vlakbij een keuken waar een keukentafel staat.


En dat je daar vaak met je kinderen een ontbijt, lunch of diner gebruikt. Je zult dan zien dat de kans op vlekken hier groot is. Beste afwasbare verf in de keuken en badkamer. Bij het zoeken naar de beste afwasbare verf in de keuken en badkamer wilde ik weten hoe lang de verf goed bleef en hoe goed hij echt afwasbaar is.


De verf is super afwasbaar na weken. Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem. Heel belangrijk, Licetto is mat en blijft mat, ook na afschrobben en boenen. Vroeger bestond er een verschil tussen latex en muurverf voor binnen. Latex is daardoor nog altijd een kwaliteitslabel, dat sommige fabrikanten gebruiken om de kwaliteit van hun producten aan te geven.


Toch verschillen latex en muurverf voor binnen niet langer van elkaar, waardoor je die twee als synoniemen kunt behandelen. Acryl latex is goed te gebruiken bij keuken wanden. Pak wel acryllatex van goede kwaliteit.


De aanbieding soorten van de bouwmarkten zijn erg dun en dus ook minder schrobvast. In onze nieuwe keuken de wanden glad laten stucen, behandeld met voorstrijk en voorzien van een laag muurlatex. Welke lak kan ik nu het beste gebruiken? En hoe lang moet de latex droog zijn voor verwerking van de lak? Ik wil het bij mij en mijn zoon gebruiken, maar hier zou enkele dag tijd tussen zitten.


Transparante coating, watergedragen komponenten: men kan ook 2-k vernis gebruiken, voor een hogere mechanische en chemische resistentie, zoals Rigo duo, Rigo Skylt of Trealyx natural finish - deze laatste is speciaal bedoeld als coating in bijvoorbeeld de keuken of op steenachtige vloeren. Wij hebben jaar geleden een huis gekocht waar we alle wanden hebben gestuct. Nadat dit gedroogd was hebben wij alle wanden eerst met latex (wit) een laag gegeven. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar.


Afwasbare latex keuken

Wij zijn nu op zoek naar een oplossing voor de achterwand in de keuken. De inhoudsmaat is liter. Wat is afwasbare muurverf? Dit is een ideale muurverf voor keukens , badkamers en andere ruimtes die je graag extra schoon houdt.


Deze verf kan beter tegen vocht dan de eenvoudige latex muurverven, die in andere ruimten prima hun werk doen. Handig voor thuis, maar ook op kantoor, in winkels, horecazaken en praktijkruimtes. Een achterwand in de keuken of een douchemuur in de badkamer kunt u daardoor eenvoudiger reinigen.


Afwasbare latex keuken

Daarmee wordt bedoeld dat vloeistof van de muur afdruppelt. Daardoor is deze muurverf in het bijzonder geschikt voor openbare gelegenheden zoals horeca, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Maar daarnaast is dit product ook ideaal in de keuken of bijvoorbeeld een gang. De keuken is een plek waar meer en meer in geleefd wordt. Daarom is het belangrijk dat je keuken zowel mooi als fris en hygiënisch is.


Levis Expert Keuken is een afwasbare verf, speciaal voor keukens. Ook (juist) achter het fornuis. Ik heb het thuis ook in de keuken op de muur. Ik weet het merk zo even niet maar het is een tweecomponentenverf.


Afwasbare latex keuken

Het is schrobvast, dat is beter dan gewoon afneembaar. Bij afneembare verf komt er als je te hard boent alsnog verf van de muur. Een buitenkwaliteit latex kan natuurlijk ook goed binnen gebruikt worden. Voordeel: nóg beter afwasbaar. Deze wordt dan ook vaak in keukens en badkamers gebruikt.


Voor de overige ruimtes is een goede afwasbare latex meestal al afdoende! Bekijk ons assortiment of alle muurverf aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts