vrijdag 3 februari 2017

Pip theemok

Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Grote collectie theemokken vind je hier! Theemokken tegen de laagste prijzen.


De officiële Pip Studio webshop biedt het gehele Pip producten assortiment online waaronder Pip Beddengoe Pip Badtextiel, Pip Tassen, Pip Porselein.

Pip Studio the JavaScript seems to be disabled in your browser. Kies bijvoorbeeld voor de Blushing Birds mok van Pip Studio die is versierd met een illustratie van kleurrijke bloemen en vogels, of ga voor de Royal White mok met goudkleurige stippen, bloemen en details. Wakker worden met de serviesset van Pip Studio. Ontwerpster Anke van der Endt gebruikt Pip als alter ego voor haar label Pip Studio. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf.


Gratis bezorging en retour. Pip Studio mokken zijn met veel liefde, zorg en aandacht ontworpen en gemaakt. De ontwerpers achter dit Nederlandse merk zijn net zulke levensgenieters als jij.

Mooie mokken om uit te kiezen. Het label heeft als doel om een sprankel te geven aan elke dag. Voor iedereen die werkt in of aan de openbare ruimte in Amsterdam kan onderstaand overzicht een hulpmiddel zijn. Er zullen ongetwijfeld zaken ontbreken. Hoe dan ook, mokken zijn onmisbaar in je kast.


Voor jezelf, voor je gezin of voor de visite. Maar een mok is ook net zo leuk om aan iemand cadeau te geven. Bij HEMA heb je ruime keuze uit verschillende mokken, van espresso kopjes tot koffie mok, en van capuccino kopjes tot theemok. Een kop koffie drink je het liefst uit een mooi mok, toch?


Bij Xenos vind je een breed assortiment mokken en bekers. Alle theemokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Pip servies zoals je kent maar dan net even anders. Het kommetje van cn doorsnede is erg geschikt voor klein dessert of schaaltje voor nootjes, olijven of andere tapas.


Deze mok uit de Pip Studio Royal White collectie kan met een inhoud van 3milliliter meer dan genoeg koffie bevatten voor een goed begin van de dag. De mok wordt versierd door vrolijke bloemen of stippen en is gemaakt van porselein. Gedetailleerde Royal White lijn van Pip Studio.

Een serviesstuk uit een Pip collectie heeft nooit een losstaand. Pip combineert al jaren de mooiste patronen en kleuren op het servies waardoor iedere eet- en drinkgelegenheid een feestje wordt. Deze mok heeft een inhoud van 3milliliter en maakt deel uit van het Royal servies. In deze serie vind je elementen terug uit historische serviezen, vintage bloemen, geschilderde bloesems en gouden details. Wij bieden je verschillende serviezen van verschillende merken aan.


De stijl van de merken is anders, waardoor je een servies vindt dat bij jou en je interieur past. Bekijk onze serviezen van Blond Amsterdam, Bunzlau Castle, Maxwell and Williams, Laura Ashley, Pip Studio en Schott Zwiesel glasservies. Vogel op een bloeiende tak – deze aanblik van porselein Early Bird van Pip Studio plezieriger maken u elke dag.


Het servies is versierd met een gekleurde rand en het ingetogen gouddecor en begeleidt u voor bij het ontbijt of voor het lekkere koffiekransje. Mokken van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Floral Chinese Rose mok klein rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts