vrijdag 10 februari 2017

Polyurethaan verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Overige rubbersoorten zijn op aanvraag leverbaar. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Een voorbeeld van de toepassing van polyurethanen is het gebruik in verven en coatings, zoals autolakken. Voor autolakken gelden bepaalde eisen: onder andere goede krasvastheid (dus hard), steenslagbestendigheid (dus flexibel), goede glans (dus na uitharden, chemisch en fysisch inert) en lage waterdoordringbaarheid. Wat is een polyurethaan dispersie? Polyurethaan dispersie wordt vaak afgekort tot PU.


PU komt zowel voor in verf , als in vernis, zoals parketlak. Hierbij is het bindmiddel een polyurethaanhars (soms in combinatie met een acrylaat) die in water is gedispergeerd. Onze DIRECT GLANZEND verven zijn polyurethaan lakken van hoge kwaliteit die glanzende en harde oppervlakken vormen, resistent zijn tegen de meeste chemische stoffen en tegen de outdoor omstandigheden. Onze twee lakken URKIVOC geven een identieke glans en dezelfde resistentie.


De standaard lak heeft als voordeel een lage VOC. Ik heb per ongeluk de verkeerde verf gekocht. Als ik verf moet hebben dan koop ik dat meestal bij de vakhandel en ik koop dan een polyurethaan -acrylaatlak (ik zal geen merk noemen). Nu heb ik laatst in de haast de verkeerde verf gekocht, en ik heb nu polyurethaan -alkydharslak, en omdat het op kleur is gemengd kan het niet retour. Potlife wil zeggen hoe lang je de tijd hebt om een componenten verf te verwerken voordat het harde klomp wordt.


Polyurethaan verf

Een componenten polyurethaan vloercoating wordt al na tot uur har een nadeel want je moet dan erg opschieten met schilderen. Op deze pagina vind u een overzicht van onze polyurethaan coatings. Deze coatings geven een goede bescherming aan uw vloer.


Zorg voor een goede voorbereiding voordat u aan de slag gaat met de coatings. Wilt u weten hoe u het beste deze klus kunt aanpakken en welke verf u moet gebruiken? Laat u dan vrijblijvend door ons adviseren. De lak en verf zijn eenvoudig te verwerken, drogen bijzonder snel en zijn na het uitharden gemakkelijk te reinigen. Parketlak en houten vloer verven.


Polyurethaan verf

Voor het verven van een parketvloer of houten vloer heb je bij GAMMA de keuzen uit diverse houtlakken en parketvernis. Of kies voor olie of wax ter bescherming en verzorging van het hout. Met een betonverf verf je een stenige ondergrond verven in de kleur die je zelf wilt.


Aanvankelijk werd het vooral in industrievloeren, openbare gebouwen en in kantoren toegepast, maar tegenwoordig zie je polyurethaan steeds meer terug in de huiskamer. Sikkens Componenten verf Redox of Wapex bestellen. Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd. Ideaal voor hout, metaal, beton en hard PVC, zowel binnen als buiten. Verf met speciale toevoegingen zoals polyurethaan , zodat de verf veel harder wordt en beter bestand is tegen krassen en andere vormen van slijtage.


Polyurethaan verf

PU acryl lak is eenvoudig te verwerken, droogt bijzonder snel en is gemakkelijk te reinigen. Ze zijn dus met water te verdunnen. De kenmerken van polyurethaan zijn met name de hoge slijt- en krasvastheid.


Een hybride is een verf waarbij een bindmiddelcombinatie wordt gebruikt van acrylaathars met alkydhars of van acrylaathars met alkydemulsie. Er zijn dus twee soorten hybride verven in de handel. Verven hebben verschillende functies zoals bescherming, verfraaiing (kleur en structuur), reinigbaarheid en zichtbaarheid (veiligheidskleuren).


Polyurethaan verf

Omdat er veel verschillende ondergronden zijn waarop verf kan worden toegepast en de omstandigheden verschillen waaronder de verflaag wordt blootgestel zijn er verschillende soorten verf ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts