maandag 20 februari 2017

Schilderijen opbergsysteem

Schilderijen opbergsysteem

Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


Schilderijen opbergsysteem

Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Ruim assortiment opbergsysteem. Wel vind je oplossingen zoals het gebruiken van een wasrekje, maar voor grotere schilderijen is dit geen optie.


Ook kun je schilderijen opbergen door ze in bubbeltjes plastic wikkelen, maar dit kan aan het schilderij plakken en het zodoende beschadigen. Zelf heb ik het volgende DIY “systeem” gemaakt om schilderijen te bewaren. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bij de Praxis bouwmarkten vindt u het schilderij ophangsysteem Praxis Duraline waar de Click Rail, Top Rail, Up Rail, Info Rail en Picture Mouse onder vallen.


Het ophangsysteem voor uw schilderij kunt u hier vinden in een totaalconcept van ophangrail, bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals ophangdraden en haken. Ik doe dit met acrylverf op canvas, aan mijn kleine bureautje in mijn slaapkamer. Mijn lade begint vol te raken van alle materialen (verf, nieuwe doeken, andere knutselspulletjes) en alle schilderijen die ik heb gemaakt. Ik heb weinig plek in mijn kamer, dus ik zou niet weten waar het volgende schilderij heen moet. Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS.


STAS picture hanging systems: voor elke situatie een passend ophangsysteem! De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij u thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Toch kunt u vervolgens op elk gewenste plek een kunstwerk ophangen, maar ook verplaatsen of wisselen van schilderijen is daardoor geen probleem.


Schilderijen opbergsysteem

Online een schilderij ophangsysteem kopen is simpel via onze webshop. Wilt u een schilderij ophangen maar geen gaten in uw muur of iedere keer gereedschap gebruiken? Dan bent u hier aan het juiste adres!


De meest praktische stellingkasten voor je bergruimte. In verschillende stijlen en maten. Eenvoudig te monteren opbergsysteem dat in elke professionele. Het is altijd lastig spijkers in behang of pleisterwerk te slaan. Nu is er een makkelijke oplossing.


Schilderijen opbergsysteem

Deze sterke spijkers, schroeven en haken zijn verstelbaar, verwijderbaar en herbruikbaar. Hieronder zie je hoe eenvoudig een schilderij ophangen kan zijn. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Wij verkopen een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige ophangsystemen die geschikt zijn voor montage op de wand.


Alle producten zijn elegant en nauwelijks opvallend. Ikea heeft een eigen merk ophangsysteem genaamd Haghed. Je kunt hiermee groot schilderij of kleine schilderijen ophangen met een maximale draagkracht van 4kg.


De Biyomap is een nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen. Maar ook voor bedrijven en instellingen is dit een investering, waar u de gehele gebruiksduur van uw gebouw voordeel van heeft. Dat geldt ook als je tekeningen en ingelijst werk en schilderijen in platte dozen verpakt, of tussen kartonnen (soort mappen). Niet te veel tegelijk in een map, zodat ze niet gaan schuiven.


Het keter split opbergsysteem is ontworpen voor het verzamelen van afval. De keter split basic is geschikt voor vuilniszakken en. Plaats schilderijen nooit direct tegen elkaar. Schilderijen zet je in rekken, bokken of tegen de muur. Als het echt niet anders kan, plaats dan tussen de schilderijen steeds een tussenschot (zuurvrij karton, kalpalineplaat).


Combineer zoveel mogelijk schilderijen met dezelfde afmetingen. Vermijd het indrukken van het ene schilderij in het andere. Duraline biedt de mooiste plankdragers, wandplanken en opbergsystemen voor een opgeruimd huis.


Met het opbergsysteem van Duraline is er altijd een passende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts