woensdag 22 februari 2017

Kunststof kweekbak

Specialistisch advies nodig? De grootste collectie kweekbakken hier! Kweekbakken tegen de laagste prijzen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Dit is het verschil met een kweekkasje, welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert.

Begin je eigen moestuin in een kweekbak en ga over op een kas als de plantjes te groot worden! Mini-kiemkas met bio taug. Voor starters en kinderen is een compacte kweekbak of kweekkas een prettige manier om kennis te maken met het zelf kweken van gewassen. Daarnaast is een kweekbak ideaal voor het voorkweken van onder meer groente, bloemen en planten. De kunststof bak beschermt uw gewassen het hele jaar door tegen vogels, wind en regen.


De kweekbak is gemaakt van flexibel kunststof met een platte bodem, een transparant deksel en een blad van schuim substraat bestaande uit rijen van vakken. Deze kweekbakken zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en geschikt voor het opkweken van plantjes. Afmetingen zijn x 25cm en de bakken zijn verpakt per stuks.

De tafels en bakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus passen in vrijwel elke tuin. Met behulp van kweekbakken wordt de kieming versneld en wordt het succes van het kweken verhoogd. Kortom, een kweekbak is een krachtig gereedschap voor iedereen die zijn eigen planten wilt kweken. De lichtdoorlatende wanden zijn doorgaans uitgevoerd in polycarbonaatplaat. Dit maakt een kweekbak lichter en dus makkelijker verplaatsbaar.


Erg belangrijk is dat een kweekbak aan de bovenzijde kan geopend worden. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Kunststof waterbak kweekbak. De bakken zijn zeer geschikt voor het kweken van vissen.


Wij bouwen bakken voor kwekerijen, tuincentra maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Ze zochten een geschikte bak voor hun meelwormenteelt, want een meelwormen teeltbak met de door hun gewenste afmetingen bestond nog niet. Leuke verhoogde kweekkas met transparante koepel voor het kweken van zaailingen, stekken, kruiden of groentegewassen.


Zwartkleurige kunststof zaaikist voor allerhande. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Zelf een houten kweekbak maken kan je veel geld besparen en met een goede bouwtekening kan het snel en makkelijk.


Lees de tips en donwload de bouwtekening.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment kweekbakken ! Toch liever kunststof of betonnen bloembakken? Ook daarin is de keuze groot. U kunt er ook voor kiezen zelf een plantenbak te maken. Hoe u dat doet en wat u nodig heeft kunt u zien op Gamma.


Leverbaar met gesloten of open handgrepen, geperforeerd of alle wanden gesloten, met een verstevigde bodem of afwateringsgaten of met een dubbele deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts