donderdag 16 februari 2017

Copa rolgordijnen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons ruime assortiment! Goedkoper Dan In De Winkel.


Straal klasse uit én kies voor functionaliteit met de rolgordijnen en verticale jaloezieën van Copahome.

De strakke designs geven een minimalistische feel aan elk interieur, terwijl je met verschillende slimme toepassingen zelf de controle neemt over je lichtinval. Hedendaags ontwerp en efficiëntie, samengebracht in elegante, veelzijdige doeken. Vind een Copahome dealer bij jou in de buurt. Copa heeft een uitgebreid assortiment raambekleding: rolgordijnen , duo rolgordijnen , 3D rolgordijnen , overgordijnen, shutters, houten jaloezieën, paneelgordijnen en Plissegordijnen.


Kijk op de website voor alle producten en inspiratie. Vincent zonwering is uw dealer van Copahome raamdecoratie producten! Het is mogelijk om rolgordijnen in een hoek aan elkaar te koppelen en te bedienen met één ketting.


Bedieningsoptie: elektrische bediening 220V.

U kunt zo rustig bekijken welke zonwering het beste bij u past. Hoe snel kan ik een zonnescherm bij Online zonwering aanvragen? U kunt hier vrijblijvend de offerte aanvragen en dan bellen wij u terug.


Bekijkt u liever de producten in onze showroom? TAKE OFF YOUR NEXT ORDER. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn. GRATIS en VRIJBLIJVEND rolgordijnen offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken voor nieuwe raamdecoratie, vloeren, buitenzonwering en meubelstoffering van de betere interieurwinkels en specialisten. Aan de straatzijde wil je vaak net iets voor de raam hebben om de inkijk tegen te gaan.


Transparante rolgordijnen geven privacy zonder dat ze het daglicht wegnemen. Zo kunt u kiezen uit diverse stofkleuren, aan welke kant u de bediening van het rolgordijn wil hebben, maar ook welke kleur de cassette krijgt. Ook kunt u de afmetingen van uw rolgordijn invullen, dit dient op de millimeter nauwkeurig te gebeuren.


Is je huidige montagesteun of bedieningsketting kapot?

Vervang eenvoudig een van deze onderdelen zelf en je rolgordijn is weer als nieuw. Rolgordijnen zijn perfect te combineren met overgordijnen. Alle montagehandleidingen zijn gratis en direct online te downloaden. Om de kettingen te verwisselen, haalt u het rolgordijn uit het systeem en haalt u de prop met de ketting uit de buis en plaatst u de prop met de ketting aan de andere kant van de buis.


Let op: er zit een gleufje in het onderdeel, dat precies op een balkje in het systeem past. Vervolgens monteert u de buis met stof weer tussen het systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts