maandag 27 februari 2017

Inbetween stof

Bestel je inbetween gordijn online! Gratis stofstalen, snelle levering. De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit.


Ontdek ons unieke assortiment inbetweens.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. We gaan vaak op pad om leuke nieuwe stoffen te kopen en hebben een zeer uiteenlopend assortiment.


We proberen de site zo actueel mogelijk te houden, maar zoek je een stof die er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we jou dan toch nog helpen. Wanneer u opzoek bent naar meer licht dichte stof dan kunt u beter kiezen voor verduisterende gordijnen.


Voorbeelden inbetweens Er zijn verschillende populaire soorten inbetweens, allen online en op maat of alleen de stof te bestellen Een goed voorbeeld van een populaire inbetween is de inbetween linnenlook ivoor.

Witte stof van een linnen met polyester blend. De linnen geeft de stof haar natuurlijke uitstraling, de polyester zorgt voor de stevigheid en het kleurbehoud. Zeer geschikt voor inbetween gordijnen: de mate van transparantie laat voldoende licht door en biedt tevens enige privacy.


In diverse kleuren verkrijgbaar. Licht blauwe stof van een linnen met polyester blend. Uitstraling van inbetween gordijnen. Inbetweens hebben een mooie, elegante uitstraling. De dikte van de stof zit tussen een vitrage en een overgordijn in.


Ze worden vaak gemaakt van fijne weefsels, zoals organza en voiles, maar ook polyester, wat lekker sterk en soepel is. INBETWEEN GORDIJNEN OP MAAT, materialen. Er is keuze uit heel veel verschillende materialen. Veel gebruikt zijn bijv polyester, katoen of linnen. En de verschillende materialen worden vaak gemengd om het meest ideale gordijn te krijgen wat betreft, soepelhei krimp en look.


Veel inbetween gordijnenworden gemaakt van kamerhoge (of brede) stoffen. Wat is een inbetween gordijn?

Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Een inbetween gordijn is daarom over het algemeen gemaakt van semi-transparante stof. Een tikkeltje doorzichtig, maar toch niet geheel transparant. Door de verschillende filters is de webshop heel erg gebruiksvriendelijk. Zo kunt u selecteren op verschillende soorten gordijnstoffen, kleuren, lengtes en dergelijke.


Ook kunt u de prijs van de gordijnstoffen filteren door de prijsbalk te verschuiven naar de juiste hoogte. Zo kunt u ook zien welke stoffen binnen uw budget beschikbaar zijn. Bekijk de uitgebreide collectie van Stoff online bij de Bijenkorf. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Design van gerenommeerde merken. Vitrages tegen de laagste prijzen. In between gordijnen met de beste kwaliteit en scherpe prijzen.


Door de lichte en luchtige functie van het inbetween gordijn is deze een perfecte basis voor dubbellaagse raambekleding. Onze collectie aan inbetween gordijnen bestaat uit een ruim aanbod aan kleuren en stoffen. De hoogste kwaliteit inbetween stof bij Stoer Linnen. Bezoek nu onze webshop en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie!


HELE ROL EXTRA KORTING de stoffen in vele varianten, super kunstleer, buiten- lounge kussens, projecten, kussens, over plaids en interieur producten, kussentjes, dbo kinderen, geborduurde kussentjs, over zitakken, over de slaapzakken en babykussens, verzorgingskussens, over na-vullingen en schuimen,. Doordat we gebruik maken van hoogwaardige stoffen hebben onze inbetweens op maat een hoge kleurechtheid en een laag krimppercentage. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je inbetween op maat riant geplooid wordt. Dat wil zeggen dat je inbetween altijd voldoende stof heeft zodat het in alle standen mooi hangt.


Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In de avond bij kunstlicht is dit andersom, daarom worden inbetween gordijnen vaak gecombineerd met overgordijnen. Geef sfeer aan je interieur met inbetweens en maak het geheel af.


Deze stof is gemaakt van 1 polyester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts