woensdag 15 februari 2017

Bert plantagie bolero

Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Bert Plantagie Bolero tot goedkoper. Bestel snel en makkelijk Bolèro en shop met veel voordeel!


De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Voor de bert plantagie Bolero heeft u keuze uit meer dan 2kleuren stof en leer, of kies voor een duo-stoffering. De stiknaden kunnen zowel ton-sur-ton als contrasterend uitgevoerd worden.


Het ronde houten onderstel is leverbaar in eiken met een afwerking in olie of lak in diverse kleuren. De Bolero is de fauteuil versie van de Duo – Spargo familie. Deze moderne fauteuil is door een prachtige 4-teens draaipoot een ware eyecatcher in uw interieur.


Bert plantagie bolero

Kies uit de mooie 4-teens draaipoot in gepolijst aluminium of de ronde RVS four uitvoering. Zo stelt u hem helemaal naar wens. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Grootste woonbeleving van Nederland.


Meer dan 2merken onder dak. Een bijzonder detail zijn de siernaden die vanaf de rug doorlopen tot de onderzijde. De bekleding van de fauteuil is een stof-leer combinatie. De binnenzijde is gestoffeerd met stof Club Sesame.


De buitenzijde is van leder Rancho Cognac. Fauteuil Bolero is een ware eyecatcher in je interieur. Zo oogt de Bolero als een vriendelijk zitmeubel.


Het onderstel speelt een belangrijke rol in dit model. Eerst passen, achteraf betalen! Shop bij Wehkamp de leukste dameskleding én laat je inspireren door de nieuwe collectie. De mooie balans tussen modern en klassiek zorgt voor een mooi effect en maakt de Bolero Wood tot een echte eyecatcher. Deze variant met houten pootjes heeft een rustigere aanblik dan zijn broertje met RVS poten en zorgt voor een chique tintje in uw interieur.


Bert plantagie bolero

De royale zitkussens geven u een ultiem gevoel van comfort, daarnaast kun u uw armen laten rusten op de fijne armleuningen. Bijzonder detail: de siernaden die vanaf de rug in één lijn doorloopt tot de onderzijde van de comfortabele fauteuil. Kom dan langs in onze showroom voor persoonlijk advies op maat! Met het op de juiste manier toepassen van kleur definieer je een persoonlijke omgeving, creëer je een uniek interieur en kan je zelf alle mogelijke combinaties (laten) maken. Diverse uitvoeringen splinter nieuw van bert plantagie bolero.


Met draaivoet, met vaste gier poots voet. Bestellen Bent u geïnteresseerd in één van onze producten dan kunt u via de offerte button direct contact opnemen met de winkel. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. De bert plantagie collectie is een stijlvolle en trendy meubelcollectie van Nederlandse bodem.


Bert plantagie bolero

Met een groot aanbod design eetkamerstoelen en eettafels is het met recht de eetkamerspecialist te noemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts