donderdag 2 februari 2017

Hg duo ontstopper prijs

Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? Shop nú HG met Korting op Plein. Gratis thuisbezorgd vanaf €25. HG Schoonmaakproducten: Doet wat het belooft.


Scherp geprijsd en snel geleverd!

De voordeligste online Drogist. HG Duo Ontstopper is speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen in je keuken- of sanitairafvoer veroorzaakt door vet- en etensresten, haar, tandpasta, zeepresten en huidvetten. HG Duo Ontstopper is gebaseerd op een unieke 2-componenten-technologie (fles A en B) waarmee de verschillende soorten hardnekkige verstoppingen doelgericht en effectief verholpen kunnen worden. HG duo ontstopper is bedoeld om de meest hardnekkige verstoppingen in de afvoer op te lossen. In de badkamer wordt verstopping veroorzaakt door tandpasta, haar, zeepresten en huidvetten.


Hg duo ontstopper online kopen? Beide producten zijn namelijk gebruiksklaar en hoeven niet te worden verdun waardoor er ook nog eens minder kans bestaat op spatten. In de keuken wordt de verstopping vaak veroorzaakt door vet- en etensresten.


Bij een verstopping in de keuken.

Haal eerst zo veel mogelijk water weg dat niet meer wegloopt. Giet voorzichtig deel duo ontstopper (zie maatstrepen op de fles) van fles A (rode fles) in de verstopte afvoer. HG Ontstoppers tegen lage prijzen. Bestel hier schoonmaak online. Dit wordt dan nog eens verergerd door de zeepresten, huidvetten en tandpasta die daardoor vastgehouden worden.


HG haar ontstopper is echter versterkt met kaliumhydroxide en maakt daardoor snel en effectief korte metten met deze haren en lost ze volledig op, evenals alle materialen die door de haren tegen worden gehouden. Ontstopper bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Alleen met GAMMA Voordeelpas. HG vloeibare ontstopper 1L (1) 4. Ontdek ons assortiment Ontstopper.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Laat de ontstopper vloeibaar ongeveer minuten inwerken en spoel dan flink door met koud water. Laat bij een hardnekkige verstopping, waarbij de afvoer niet meer doorloopt, de afvoer, wasbak of toilet vollopen met warm water. Denk aan vloeibare ontstoppers tot korrels die de verstopping oplossen, en zelfs ontstoppingsveren voor het zwaardere werk. Verhelp en voorkom verstoppingen met HG - ontstopper.


Je vindt bij KARWEI ontstoppers van ons eigen merk, maar ook ontstoppers van HG. Zorg ervoor dat je altijd een kleine voorraad thuis hebt.

Veilige 2-componenten- ontstopper. Heeft u een zeer krachtige afvoerontstopper nodig? Met deze uiterst krachtige ontstopper maakt u korte metten met de meest hardnekkige verstoppingen. Ik heb uiteindelijk caustic soda gebruikt en dat hielp wel.


Als reactie zei HG dat ze geen geld terug konden geven omdat ik niet de rekening van de loodgieter voor het ontstoppen had mee gezonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts