vrijdag 10 februari 2017

Haarversteviging poeder

Ontdek ons uitgebreide assortiment poeders. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Haarversteviger kan een bad hair day goed laten komen, je brengt je schoon­gewassen haar er beter mee in model en je kapsel ‘houdt’ langer. Bestel Vloeibare Verstevigers bij Haarshop. Geef je haar extra volume met Kruidvat Haarversteviger.


De haarvesteviger fixeert je haar zonder dat het hard aanvoelt of plakt. Ja precies, dat spul waar ook babybilletjes mee worden onder gepoederd. Talkpoeder is zacht en licht en perfect om een coupe de suikerspin mee te creëren. O ja, en het is overal te verkrijgen. Schud een beetje poeder op je vingertoppen en masseer dit zachtjes in bij je haaraanzet.


Er bestaan tegenwoordig een flink aantal haarverdikkingsproducten met een tijdelijke werking. Vaak gaat het om een spray of poeder , dat de haar binnen een minuut veel voller kan doen ogen. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld het poeder , wordt gebruik gemaakt van mini haarvezels. Deze hechten zich aan uw eigen haren.


Als je het poeder voor de eerste keer probeert, strooi dan eerst een beetje op je handen en masseer dit in. Ga je er meteen goed voor, dan kun je het poeder bij de hoofdhuid aanbrengen. Til een pluk haar op en klop het poeder zachtjes uit de verpakking. Kneed je haar daarna flink op de hoofdhui zodat het product haar werk goed kan doen. Bovendien smelt het poeder een beetje weg bij wrijving, dus verlies je op deze manier veel van je haarproduct.


Wat je het beste kunt doen is een scheiding maken in je haren en hier het poeder voorzichtig op tikken. Maak zo”n tot scheidingen in je haar en tik op elke scheiding een beetje poeder. Ik gebruik volumepoeder van Kruidvat Effex, echt een topproduct! Ik heb heel dun en slap haar, vooral na het wassen.


Om de dag een beetje poeder over mijn scheiding strooien, uitwrijven, en het geeft gelijk heel natuurlijk volume. Ook is mijn haar niet meer zo irritant gla maar een beetje stug, waardoor het makkelijk in model blijft. Volume creëren in je haar met mousse en poeder beautygloss. Een mooie en verzorgde bos haren is voor iedereen belangrijk. Voor een gezonde bos haar zijn er tal van verschillende shampoos en conditioners om je haar te verzorgen.


Bekijk nu ons aanbod aan Haarverzorging producten. Vloeibare versteviger ★ Styling met vloeibare verstevigers voor meer volume en stevigheid. Bekijk voor een kapsel langdurig in model ons aanbod.


Biologisch droogshampoo poeder dat licht haar en hoofdhuid opfrist en kalmeert en extra volume geeft. Heerlijk geparfumeer samengesteld met kastanje, smeerwortel, klitwortel, topaica en essentiële roos, geranium en mirre. Haar wassen zonder water en poeder Als u plotseling bent uitgenodigd en u wilt voordat u weggaat en zonder uw haar te wassen het nog even snel verzorgen, moet u het bevochtigen met een sterk alcoholhoudend haarwater en vet en stof met een zachte doek eruit wrijven.


Oplosbaar in water, flesvoeding of borstvoeding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts