donderdag 16 februari 2017

Lumbaalkussen

Comfortabel en ergonomisch lumbaalkussen. Grootste assortiment en laagste prijs. Ergonomisch en comfortabel zitten. Geschikt voor gebruik in de auto. Bel ons voor persoonlijk advies.


Stevig en comfortabel zitkussen.

Defa lumbaalkussen prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Lumbaalkussen back support Harley: dit lendekussen verlicht de spanning en pijn in uw rug.


Fysiotherapeuten adviseren dit ergonomische lumbaalkussen Harley voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom en ter preventie van rugklachten. Dit lendekussen is ideaal bij een langdurige zithouding en zorgt voor een optimaal zitcomfort. Sitty basic lumbaalkussen. Dit lumbaalkussen ondersteunt rechtop en gezond zitten.


De kromming versterkt de natuurlijke houding van de wervelkolom en voorkomt rotatie van de lumbale wervelkolom.

Het rugkussen is ideaal voor alle gangbare stoelmaten. Daarenboven heeft dit rugkussen een antislip-bodem. Het is gemaakt van samengesteld schuim.


Dit is mogelijk doordat het rugkussen met een elastische band op de juiste hoogte kan worden geplaatst. Ideaal voor in de auto, op kantoor of thuis. Het voorgevormde kussen is verkrijgbaar met een donkerblauwe, grijze of zwarte afneembare hoes.


Verkrijgbaar in kleuren. Autostoel kussen en Rugkussen auto Blauw Defa kopen bij MediPreventie. Ondersteuning van de rug met het DEFA lumbaalkussen. Lendekussen voor een optimale ondersteuning van je rug voor een goede houding bij het zitten en voorkomt rugklachten.


Bent u op zoek naar een ondersteuning voor uw rug? Dan is dit lumbaal kussen de juiste oplossing voor u. U kunt dit lumbaalkussen (rugkussen) zowel thuis, op kantoor als in de auto gebruiken. Met de elastische band kan het kussen op de juiste hoogte geplaatst worden.


Hierdoor ondersteunt het uw rug daar waar het nodig is. Inclusief elastische bevestigingsband. Op zoek naar rugkussen voor stoel, bureaustoel, auto of ban?

Maak het zitten comfortabel met een rugkussen. Wij leveren snel uit voorraad! Productbeschrijving (kort) Het Flow lumbale steun luchtkussen is ontworpen om uw houding te verbeteren en te helpen. Het Harley Designer D rol lumbaalkussen is een lumbaalkussen dat is gevormd in een halve cirkel en een juiste en comfortabele drukverdeling helpt bevorderen. De D-vormige rol van Harley is zeer geschikt voor stoelen met een rechte rugleuning.


Met behulp van de elastische bevestigingsband is het mogelijk om het Harley lumbaalkussen aan de. Het lumbaalelement biedt extra compensatie en ontspanning bij een geflecteerde nek of romp. Of u nu een rollator of een douchestoel nodig heeft u vindt alle hulpmiddelen voor ouderen en minder valide op hulpmiddelwereld. Veel autostoelen hebben een holte onderin de stoel waardoor deze niet genoeg ondersteuning geeft. Als men hier een standaard lumbaalkussen in plaatst is er niet genoeg aansluiting met de stoel en krijgt u niet de optimale ondersteuning.


Ingebouwd lumbaalkussen in uw rugleuning. Autostoelen kunnen flink helpen bij het creëren van rugklachten. De stoelen zijn vaak te zacht, te kort en geven te weinig zijdelingse steun. Vooral voor mensen langer dan 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts