vrijdag 24 februari 2017

Lamellen voor rolluiken

Geschikt Voor Grote Ramen. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig?


Losse (enkele) lamellen kunnen we helaas niet leveren.

Een pantser is het geheel van alle lamellen samen, inclusief onderlijst en met arretering van de lamellen om verschuiving te voorkomen. Lamellen pakket voor rolluiken. Compleet lamellenpakket voor rolluiken. Ter vervangen in rolluik - Geheel geassembleerd - Past in bestaand.


Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal.

Wanneer je beter voor een nieuw rolluik kiest? Door het standaard schuim te vervangen voor een hardschuim (twee componenten) wordt de lamel nog meer geluidswerend en is hij ook bestand tegen hagel. Inbraaktechnisch wordt de lamel ook beter. Het geheel van alle lamellen noemt men het pantser.


Bij rolluiken offertes aanvragen is het van belang de huidige dikte van de lamellen te weten zodat het nieuwe pantser aansluit op de bestaande geleiders. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Bekijk het gehele assortiment lamellen.


Of bezoek één van onze winkels. Ontdek ons ruime assortiment! In stap van het bestelproces bepaald u de gewenste kleur en het model van uw nieuwe aluminium rolluik. Onze aluminium lamellen zijn van topkwaliteit.


Rolluiken met aluminium lamellen. De kast, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor volledig weerbestendig. Het rolluik Alutech ARis ons goedkoopste rolluik.


Wij bieden u een ruim aanbod aan rolluik onderdelen tegen scherpe prijzen en eenvoudig online te bestellen.

Kijk voor alle lamellen en kleuren voor de rolluiken op de site, of ga naar een dealer in de buurt. Al onze rolluiklamellen zijn voorzien van eindstukken zodat de lamellen niet kunnen verschuiven ten opzichte van elkaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen we elke klant verder helpen, zowel op vlak van lamellen als de technieken van het rolluik.


Auto’s of scooters die langsrijden, buren die harde muziek draaien en andere geluiden van buitenaf dringen minder binnen met rolluiken voor de ramen. Naast de standaard rolluiken zijn er ook de Activ’ home rolluiken met kantelbare lamellen. Dit is het enige rolluik dat het natuurlijke licht onbeperkt binnenlaat, terwijl de warmte buiten wordt gehouden. De lamellen van dit rolluik kunnen in posities worden gezet.


Uw rolluik onderdelen online bestellen? Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment rolluik onderdelen waaronder losse lamellen en onderdelen voor de bediening van uw rolluik. Wij bieden onderdelen voor uw rolluik tegen scherpe prijzen en bezorgen uw onderdelen binnen enkele werkdagen.


Dit unieke rolluik met zijn kantelbare lamellen straalt klasse uit en in combinatie met zijn meervoudige functies zorgt dit ervoor dat het rolluik een aanwinst is voor uw woning. Dit rolluik met kantelbare lamellen is het enige rolluik dat het natuurlijke licht binnenlaat terwijl de warmte buiten gehouden wordt. Met rolluiken een veilig gevoel.


De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts