maandag 27 februari 2017

Design on stock bijzettafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Design on stock bijzettafel

Design Bijzettafels online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De goedkoopste Bijzettafels bestel je op beslist. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren.


De tafeltjes kunnen gemakkelijk verplaatst worden en passen binnen diverse woonstijlen. De veelzijdige bijzettafel Koyo is zowel staand als liggend te gebruiken. De strakke lijnen en rechte hoeken zorgen voor een fris design. De ontwerper van het model is geïnspireerd door een tak met bladeren.


Design on stock bijzettafel

Dankzij het bedachte design is de tafel makkelijk te verplaatsen. Doordat de Oo- Two is voorzien van twee tafelbladen, is er genoeg ruimte om er spullen op te zetten. De vorm is geïnspireerd op Japanse theepaviljoens. In zijn ontwerpen maakt hij veelvoudig gebruik van patronen en kleuren, duidelijk zichtbaar in het ontwerp van de Koyo.


Geïnspireerd op de Japanse theepaviljoens. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De collectie wordt in het zuiden van het land met veel liefde ontworpen. Gratis bezorging en retour.


Design on stock bijzettafel

Al jaar uw Meubelexpert. Bestellen Bent u geïnteresseerd in één van onze producten dan kunt u via de offerte button direct contact opnemen met de. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Het staal heeft een gekleurde poedercoating. Acht jaar geleden was Roderick Vos de eerste ontwerper bij het bedrijf.


Tegenwoordig heeft de collectie internationale allure opgebouwd. Zo heeft u hapjes en drankjes altijd binnen hand bereik! Het beschikt over een praktisch handvat, waardoor de tafel gemakkelijk verplaats kan worden. Daarnaast is de Tub bijzettafel voorzien van twee tafelbladen, waardoor er veel ruimte is om spullen in kwijt te kunnen. Op zoek naar een bijzettafel die stevig op haar voeten staat?


Design on stock bijzettafel

De multifunctionele bijzettafel Koyo is hierbij een onmisbaar item, dat u op verschillende plaatsen in uw interieur kunt integreren. De fraai vormgegeven bijzettafel Oo-Two is niet alleen handig, het is ook nog eens een mooi design object. De dubbele bladen bieden veel ruimte en door het handvat is Oo-Two makkelijk te verplaatsen. De bijzettafel is zo ontworpen dat het onderste blad precies over de zitting van de bank heen past.


Ontdek de allernieuwste design bijzettafels. Het multifunctionele design kan ingezet worden als tafel, maar kan zowel over de arm van de bank gezet worden: Koyo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts