donderdag 9 februari 2017

Gordijnen met roede

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Ruim assortiment online bestellen! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

U completeert uw gordijnroede met eindknoppen naar smaak en u kunt kiezen voor de bevestiging van de roedes uit wandsteunen, wandrozetten of plafondsteunen. Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht. Ze kunnen door middel van embrassehaken in een mooie boog stijlvol naar de muur worden gebracht. Eenvoudig en snel te installeren met de meegeleverde in de dag steunen, plafondsteunen of wandsteunen.


Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al. Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen. Een mooie stof, een prachtige kleur, wellicht een hip patroon.


Nu is het is het nog een kwestie van ophangen, dit doe je met een geschikt ophangsysteem.

Heb je gordijnen met haken, dan heb je gordijnrails nodig. Er kunnen redelijk zware gordijnen aan deze roede hangen, maar als u twijfelt over hoe zwaar uw gordijnen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Houd er bij een roede rekeningmeer dat er maximaal steunen gebruikt kunnen worden. Het gordijn hang je met behulp van ringen of lussen aan de roede. Houd bij het kiezen van de roede rekening met de dikte.


De ringen of lussen van het gordijn moeten natuurlijk wel over de roede kunnen schuiven. Op zoek naar gordijn roedes die bij jouw. Bestel gordijnroedes bij Roedes Online. Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit. Zwarte cafe- roede met velours gordijnen gevoerd.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails.


Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.

Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede, zwart staal of eentje van hout. Gordijnrails of gordijnroedes. Meet de breedte door de breedte van de roede te meten en tel hier 20cm bovenop. Bent u bekend met het deurbeslag van Dauby: gordijnroedes Randall, Balfor en Orvall komen vanuit dezelfde Dauby ontwerp afdeling.


Antiek Zwart en Antiek IJzer zijn de favoriete kleuren uit deze roede -serie. Voor de roedes in Messing en roedes in de kleur Brons is een eigen pagina beschikbaar. Makkelijk de juiste gordijnroe kiezen bij de gordijnen. Zoek niet verder, kies eenvoudig uit de mooiste modellen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De roede wordt gebogen met een radius van 15cm. Let op: De gordijnen schuiven niet over de steunen heen, houd hier rekening mee met het gordijn pakket. Heeft op de baby kamer gehangen wegens veranderen naar peuterkamer andere gordijnen zij. De gordijnen zijn kant en klaar en kunnen direct aan een roede of stang gehangen worden of met gordijnhaken (niet meegeleverd) aan een railsysteem.


Als u het gordijn in twee ongelijke delen opgesplitst wilt hebben meet u het gedeelte links en het gedeelte rechts apart op. Ter controle meet u de totale breedte na. Het atelier maakt het gordijn breder zodat het gordijn altijd goed sluit. Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken.


Kies als breedte: 1x de raillengte. Heb je een set gordijnen met haken, dan kies je voor gordijnrails. Bij een gordijn met ringen of lussen hoort een roede. Een rail is meestal basic wit of aluminium. Je plaatst hem strak tegen het plafon dus hij is redelijk onopvallend.


Ook als de gordijnen dicht zitten, valt de stof over de gehele rails. Opmeten gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede. De hoogte meet u vanaf de vloer tot bovenzijde van de gordijnroede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts