vrijdag 3 februari 2017

Leuke wandplanken

Wandplanken online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Daarnaast kun je met wandplanken ook gezelligheid en sfeer creëren. Plaats leuke herinneringen van vrienden, familie of die geweldige wereldreis van vorig jaar op een wandplank en deel zo je favoriete kiekjes met je gasten.


Ook leuk : van industriële wandplanken kun je bij CaveTown ook nog eens kiezen uit verschillende vormen. De wandplanken moeten aan de muur gemonteerd worden. Dit kan op twee manieren, namelijk middels een zwevend systeem of middels plankdragers.


Plankdragers zijn beugels die je aan de muur kunt monteren, waar de plank dan vervolgens op geplaatst wordt. Deze transparante kast bij de eethoek bestaat uit planken in verschillende lengtes. Leuk detail is dat de vakken stuk voor stuk een ander formaat hebben. Van hoog en smal tot laag en breed. Dat vraagt om een creatieve indeling: hier een grote pot, daar een flinke stapel borden of een mooi vaasje… 2. Leuk om een plank aan de muur te hangen.


Bijvoorbeeld boven de commode, je kunt hier een lampje op kwijt. Wellicht een leuke poster of afbeelding in lijstje. Zo creëer je op een gemakkelijke manier een echte eyecatcher in huis.

Ook kun je een wandplank gebruiken als boekenrekje. Leuk voor in de keuken met al jouw favoriete kookboeken erop! Heb je een kaal stuk muur, kom je ruimte tekort voor die paar leuke kookboeken of wil je een hoekje decoreren met een leuke plank en accessoires? Bekijk dan eens ons ruime assortiment wandplanken en wandkasten.


En ga je voor een wandplank inclusief stalen wandbeugels, of wil je juist een zwevende wandplank ? We kunnen ons voorstellen dat het kiezen voor een zwevende wandplank direct vragen oproept. Een plank aan de muur is de ideale opbergplek voor spullen die je vaak gebruikt. Of die je graag laat zien natuurlijk.


Bij IKEA houden we van opbergen, dus het assortiment wandplanken is groot. Je maakt ze makkelijk maar stevig aan de muur vast met de plankdragers. We hebben ze zelfs met lades. Zet fleurige plantjes of bloemen op je wandplank , plaats er foto’s naast die je doen herinneren aan fijne momenten en maak het geheel af met leuke potjes, kaarsjes of andere woonaccessoires.


Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 89. Bestel wandplanken online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met een zwevende wandplank kun je op een creatieve manier je muur decoreren door leuke plantjes, fotolijstjes of andere gezellige woonaccessoires op neer te zetten.


We zetten hier een paar van de mooiste wandplanken voor je bij elkaar, voor het geval je op zoek bent naar een leuke mogelijkheid om alle baby- en kinderspulletjes ten toon te stellen. Om te beginnen de geweldige Tipi’s van Petit Monkey, gemaakt van hout en geschilderd in drie verschillende kleuren. Van krijtborden, wandplanken , tot magneetborden, je vindt het bij Lieffeling in het assortiment. Om ergens op te hangen of neer te zetten op bijvoorbeeld een plankje of kastje!


Maak de muurdecoratie compleet met leuke bijpassende muurstickers, een gaaf behang of behangfiguur! Want je geeft er je mooiste foto’s, kunst of planten een ereplaatsje op. Bij IKEA hebben we ronde sierplankjes met verborgen ophangbeslag, wandplanken met lades en planken die je met plankdragers aan de muur vastmaakt. Wandrekken zijn er in vele soorten en maten. Ga je voor rond of voor vierkant?


Er zijn opbergrekken, die een groot deel van je muur beslaan, of wandplanken waar je een aantal items op kwijt kunt. Combineer verschillende formaten van wandplanken in dezelfde stijl aan de muur om zo een speels effect te creëren. Mooie planken aan de muur zijn onmisbaar en handig voor mooie woonaccessoires of boeken. De webshop van vtwonen is een goed adres voor wandplanken met een eenvoudige blinde montage, voorzien van een luxe afwerking en uitstraling. Bevestig een wandplank in de keuken en je hoeft nooit meer te zoeken naar de oregano, dille of peper.


Je bewaart je messenset, koffiekopjes en kookboeken er gemakkelijk naast op de plank. Creatief met wandplanken Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem. Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts