dinsdag 7 februari 2017

Kaarsen goud

Kies uit 1producten vanaf € 95. Het grootste aanbod kerstkaarsen. Voor uur besteld = morgen in huis. Goud is het nieuwe koper Voeg goud toe aan jouw interieur!


Daar waar je een paar jaar geleden nog erg veel koper zag in de interieurs, zie je nu dat goud enorm in opkomst is.

Je ziet de kleur terug in allerlei woonaccessoires zoals lampen, vazen, kussens en kandelaren. Goud komt ook terug in de Gouda kaarsen. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Kaarslicht zorgt voor sfeer.


Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. De kwaliteit is zoals u gewend bent van Bolsius: uitstekend en met een lange brandtijd!

De kaarsen zijn voorzien van een goudkleurige of zilverkleurige laag en branden mooi op. Van een kroonluchter voor waxinelichtjes tot lange, dunne kaarsen in wijnflessen. Kies voor gekleurde kaarsen als accent in jouw interieur of voor simpele, witte kaarsen en laat het licht schijnen. Ga voor een chique kaarsen setting met blinkende gouden kaarsen. Misschien denkt u dat gouden kaarsen alleen bij Kerst passen, maar onze metallic gouden kaarsen zijn door hun robuuste uiterlijk altijd stijlvol.


Goud is een krachtige en warme kleur, die wordt versterkt door de gloed van de vlam. Glitter kaarsen goud (24st) Feestdecoratie Meri Meri Party- en Weddingdeco. Voor 22:uur bestel dezelfde dag verzonden! De gotische kaarsen zijn gekenmerkt door de spits toelopende punt. Al onze kaarsen worden snel geleverd en vind je allemaal goedkoop online.


Ons assortiment bevat verschillende mooie kaarsen , zodat er altijd voor je gelegenheid of interieur de juiste kaars tussen zit. Per kaars vermelden we hoeveel branduren deze. Per verpakking stuks €meerdere verpakkingen aanwezig kleuren goud en zilver. Georg Jensen Maria Berntsen kandelaar voor kaarsen - goud Met deze kandelaar uit de Georg Jensen Maria Berntsen serie brand jij kaarsen heel stijlvol! De afwerking in karaats goud zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling maar ook voor een weerspiegeling van de vlammen.


Hierdoor lijken de vlammen van de kaarsen te dansen in jouw interieur.

De dinerkaarsen zijn verkrijgbaar in diverse rustieke kleuren. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bestel alle kaarsen die jij nodig hebt online op Xenos. Bolsius kaarsen , Gouda kaarsen , Gusta kaarsen en Kerkkaarsen. Tevens hebben wij jaar ervaring in huis voor het bedrukken van je kaarsen , glazen en flessen met een foto, logo of tekst. Ruim assortiment online bestellen!


Maak het thuis gezellig met deze goudkleurige Bolsius gotische kaarsen ! In deze set krijg je kaarsen waarmee je 7. Combineer de kaarsen met een stijlvolle kandelaar en maak elk diner speciaal! Theelichthouders zijn de meest voorkomende accessoires voor kaarsen in huis. Er zijn talloze plekken waar deze sfeermakers te vinden zijn, met goede reden. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van! Zo maken wij het organisaties makkelijk de lekkerste koffie te serveren. Wij zijn gebrand op goede service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts