dinsdag 28 februari 2017

Mdf 3mm wit

Bestel MDF Wit gratis op maat gezaagd. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Een MDF -plaat is geschikt voor interieurinrichting, industriële verwerking en het maken van meubels. De plaat kan geschilderd worden. Deze MDF kast achterwand 1-zijdig wit gelakt 244x122cm 3mm is geschikt als plaatmateriaal voor het maken van o.

MDF (Medium Density Fibreboard) heeft een dichte en gelijkmatige verdeling van de vezels waardoor de plaat makkelijk te bewerken is. MDF lakboard is opgebouwd uit zeer fijne vezels hout samengeperst met lijm, dit maakt de plaat zeer stabiel, vlak en strak. De bovenzijde is voorzien van een witte laklaag. MDF is zeer goed te zagen en te frezen. Het hout is FSC gecertificeerd en daarmee afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.


Plaatmateriaal kopen bij HORNBACH. Wat tijdens het klussen niet mag ontbreken is plaatmateriaal. MDF kast achterwand 1-zijdig wit gelakt 244x122cm 3mm (5) 12.

MDF platen bij GAMMA: goede kwaliteit,. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Zo gaat frezen, schuren, schaven, boren en zagen heel gemakkelijk.


Voor tal van klussen binnenshuis, maar ook op een beschutte plek buiten komt MDF goed van pas. MDF bestaat uit gedroogde, gemalen houtvezels die met hars onder druk tot een plaat geperst zijn. MDF laat zich makkelijk bewerken en is een goedkoop alternatief voor hout. MDF met witte lakdraagfolie. MDF lakdraagfolie is een geperste vezelplaat, aan twee zijden voorzien van een witte gladde lakdragende coating.


De schilderklare coating is slijtvast en schokbestendig. De laklaag bespaart in de afwerking heel wat tijd. MDF -platen zijn doorgaans onbewerkt met een bruine houtkleur.


Binnen werkdagen bezorgd. MDF Medite, topper uit ons MDF assortiment. Hierdoor heeft Medite een uniforme lichte kleur. Medite is uniek in zijn opbouw dankzij de meerlagen-techniek.


MDF diktes, welke zijn er? Plaat MDF 3mm wit gelakt 1-zijdig 244X12.

Een veelgebruikte dikte is 18mm. Het populaire plaatmateriaal begint al vanaf de dikte 3mm. Lakboard ( 3mm ) is een plaatmateriaal dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Het splintert niet tot nauwelijks. Eenvoudig te behandelen dankzij de gladde oppervlakte.


Makkelijk materiaal om te verwerken. Kies voor MDF 18mm, MDF zwart, MDF wit of MDF onbehandeld. Dit product is uit ons assortiment. Standaard MDF interieurplaat 2-zijdig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts