dinsdag 7 februari 2017

Behangen met vliesbehang tips

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis.


Behangen met vliesbehang ? Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen.

Je hebt dus geen behangtafel meer nodig. Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen. Een goede voorbereiding maakt de klus nog makkelijker. Maak daarom gebruik van een gestructureerd stappenplan en voorzie het juiste gereedschap en materiaal.


Voor het aanbrengen van vliesbehang heb je het juiste gereedschap nodig. Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen uitgevoerd. Met vliesbehang is het wat moeilijker.


Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook. De muur behangen met vliesbehang kan daarbij het best en het vlakst wanneer de muur dit ook is.

Een muur met bobbels en gaten is geen handige basis. Vul zo nodig de gaten op en schuur de bobbels weg voordat je gaat behangen. Tip : Ga je behangen met wit vliesbehang ? Zorg dan voor een witte ondergrond.


Hoe ga je aan de slag met het behangen van vliesbehang ? Wij nemen je stap voor stap mee wat je moet doen en laten voor prachtig behang aan je muur! KARWEI laat je zien hoe je een behangklus goed aanpakt met de juiste benodigdheden. Kies uit de vele soorten behangen en verander in een dag je woonkamer met een stijlvol behang aan de muur. Vliesbehang kun je binnenshuis op alle behangklare ondergronden aanbrengen.


De ondergrond moet glad zijn, gaten opgevuld en mag geen grote kleurverschillen hebben. Zorg er daarom voor dat je je wanden vóór het behangen met vliesbehang verft met een gepigmenteerde behangvoorstrijk. Duw het behang bij wandcontactdozen er zachtjes tegen en trek het vervolgens terug naar achter.


Je zal nu de contouren in het papier zien die je makkelijk kan uitsnijden of knippen. Nog enkele nuttige tips en weetjes om vlot te behangen. Wrijf lijmresten onmiddelijk af met een licht vochtige doek.


Bij het behangen zijn er nog al wat handige tips en trucs te noemen. Hieronder vind je een selectie van de handigste tips bij het behangen. Reken van tevoren goed uit hoeveel rollen behang je nodig hebt.


Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza.

Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Beslist de laagste prijzen.


De radiator moet natuurlijk uitgeschakeld en koud zijn voordat je met behangen begint. Meet precies op waar de houder en de buizen de muur ingaan. Op deze plekken moet je het behang verticaal inknippen en in banen verder behangen.


Veel mensen vinden behangen moeilijk. Na het lezen van onderstaande tips zul je merken dat het voor iedereen haalbaar is om zelf te behangen met vliesbehang. Dit betekent ook dat er geen nood is aan een behangerstafel. Een wand met behang is helemaal van nu.


De keus is groot, zodat het het niet moeilijk is om een passend dessin uit te zoeken. Maar hoe pak je het karwei zelf aan? Ga goed voorbereid aan de slag met tips van styliste Aukje Rijpma van Stedsk. Zorg er als eerst voor dat de ondergrond van de te behangen wand egaal, glad en.


Heb je echter nog geen ervaring met het aanbrengen van deze behangsoort, dan kan vliesbehang aanbrengen nog weleens misgaan. Daarom lees je in dit artikel welke vijf tips je kunt raadplegen bij het aanbrengen van het behang , zodat je dit gegarandeerd op de juiste manier doet. Dan kunnen we `m daarna gaan behangen.


Als we gaan behangen met vliesbehang , dan smeren we niet het behang maar de muur in. De lijm heb ik al even voorberei want die moet een kwartier intrekken. Ga je banen behang snijden, maak ze dan wat langer als dat de muur hoog is zodat je voldoende ruimte hebt om het op de juiste lengte af te snijden. De valkuilen van behangen , schoorsteen,deur,schakelaars en stopcontacten, hoe behangen we dat.


Roest, roet- of nicotinevlekken kunnen door het papier zichtbaar worden zonder grondlaag. Isoleer deze vervuiling met een grondlaag Bisol of Epomur. Je schuurt beide grondlagen best licht op met een ‘Scotch Brite’-schuurmatje vóór je behangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts