maandag 6 februari 2017

Reinigen vouwgordijnen

Bestel nu uw Vouwgordijnen online. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Goedkope Vouwgordijnen nodig?


Vouwgordijnen schoonmaken Hoe voouwgordijenen te reinigen zonder de stof van de touwtjes te halen.

Gordijnen, vouwgordijnen en overige raamdecoratie vragen weinig onderhoud. Wel dienen deze schoon te worden gehouden. Een reinigingsbeurt is daar onderdeel van. Het reinigen en stomen van uw gordijnen vraagt om specialisme. Wilt u de kwaliteit van uw gordijnen behouden, schakel dan een specialist in voor het reinigen en stomen van uw gordijnen.


Het wassen of reinigen van onze vouwgordijnen is vrij eenvoudig. Onze vouwgordijn stoffen zijn wasbaar en nagenoeg krimpvrij. Dit omdat ze 1 polyester zijn.

De losse vouwgordijnen kun je wassen, net zoals je overgordijnen en vitrage zou wassen. Let hier uiteraard weer op het wasvoorschrift. Er bestaan ook andere systemen om dit soort gordijnen te reinigen. Denk hierbij aan ultrasoon reinigen , reinigen met stoom of het stofzuigen van je gordijnen.


Het vouwgordijn is gemakkelijk schoon te maken. Houd het vouwgordijn stofvrij met een plumeau of een (niet statische) doek. Wil je hem echt goed reinigen ? Haal de stof eenvoudig los via het klittenband. Wij helpen je hier graag verder mee.


Het is belangrijk om te weten dat iedere raambekleding op een andere manier schoongemaakt dient te worden. Daarom vind je hieronder een aantal tips die je kunnen helpen bij het reinigen van de verschillende vormen van raamdecoratie. Voor het reinigingsadvies van de stof (zelf wassen of stomerij) verwijzen wij naar de specificatie van de betreffende stof. Bij de meeste gordijnen, inbetweens en vitrages heeft chemische reiniging door een stomerij de voorkeur.


Andere gordijnen zijn juist niet geschikt om chemisch te reinigen. Hoe weet je of dat het geval is? De textielbehandelingssymbolen van je gordijn vertellen je hoe het gordijn schoongemaakt moet worden.

Wij vertrouwen erop dat je tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben. Om je product in optimale conditie te houden is een juiste. Na het reinigen van de vouwgordijnen moet je het gordijn in omgekeerde volgorde op de juiste plaats terughangen. Mocht je de gordijnen in de wasmachine willen wassen, let er dan goed op dat niet iedere vouwgordijn gemaakt is van dezelfde stof!


Mocht je vragen hebben over de was instructies, neem dan contact op met de leverancier van de. Vraag een gratis monster aan. Ontdek ons unieke assortiment vouwgordijnen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Hier komt wel enige expertise bij kijken. Per slot van rekening wilt u natuurlijk wel graag dat de gordijnen hun eigen vorm behouden en dat ze niet beschadigen. Al bijna jaar zijn wij uw specialist voor het reinigen van gordijnen. Uw vouwgordijnen laten reinigen ? Bij ons wordt het allemaal snel geregeld! Wilt u uw vouwgordijnen laten reinigen , zelfs zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft?


Bij Atelier Legerstee zijn uw vouwgordijnen in goede handen, omdat Atelier Legerstee gespecialiseerd is in het reinigen. Reinigen vouwgordijnen : tips. Het grote voordeel aan vouwgordijnen is het gemakkelijke onderhoud.


De gordijnen mogen in de wasmachine op graden. Het is wel aangeraden om dit enkel uit te voeren als ze echt toe zijn aan een opfrisbeurt. Voor een vlotte wasbeurt volg je best onderstaande stappen: Rol het vouwgordijn volledig naar beneden. Is na het reinigen de huisstofmijt dood? De huisstofmijt voedt zich met huidschilfers, die wij dagelijks in huis verliezen.


Veel mensen zijn allergisch voor deze huisstofmijt. Na het laten reinigen van uw gordijnen is deze huisstofmijt verwijderd. Iedereen weet: het reinigen van gordijnen is specialistenwerk! Om uw gordijnen mooi te houden, moeten ze regelmatig onderhouden worden.


Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen, vouwgordijnen , in-betweens en vitrages. U hoeft ze maar even te missen, waarna ze weer schoon en verzorgd worden afgeleverd. Maar hoe kunt u vouwgordijnen wassen dan het beste aanpakken? Vouwgordijnen wassen doen wij graag voor u. We hebben het dan ook over uw vouwgordijnen.


Aan het lauwe schoonmaakwater kunt u eventueel een niet-synthetisch wasmiddel toevoegen. Niet hard boenen of wrijvenom te voorkomen dat de beschermlaag beschadigt! Gemetalliseerde stoffen en Expressions doeken uitsluitend droog reinigen.


Ondanks dat wij nagenoeg ieder goed merk nieuw aan u kunnen leveren met minder inspanning en meer winst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts