maandag 7 mei 2018

Cool kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment kussens.


Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Cool Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Schoudercontour en schuine snit Het stevige hoofdkussen uit de Cool serie is voorzien van een schoudercontour dat ervoor zorgt dat het zwaartepunt van het hoofd altijd in het midden van het kussen ligt en er minder drukpunten ontstaan.


Dit kussen is gevuld met Aerelle Cool Night. Deze polyester holle vezels zijn licht van gewicht, hierdoor is het kussen lekker soepel. Deze vezels hebben ook een verkoelende werking, hierdoor kan je heerlijk koel slapen de hele nacht.


Ook is het hoofdkussen veerkrachtig en voelt het lekker zacht aan. Dit traagfoam hoofdkussen zorgt voor comfort, het verlichten van druk en perfecte pasvorm tijdens het slapen.

Een gevormd kussen met traagschuim én een coolgel toplaag. De binnenzijde van het kussen bestaat uit zijdezachte microfiber. De vulling van het Spaanse kussen Cool bestaat uit 7D holle vezels. Kussens zijn vaak te warm. De stevigheid van dit thermoregulerende kussen is zacht-medium te noemen.


Outlast absorbeert warmte, slaat de warmte op en laat de warmte weer vrij zodra de omgevingstemperatuur daalt. De elektrische kussens hebben meerdere temperatuurstanden waardoor je zelf instelt hoe intensief je spieren worden verwarmd. Het kussen bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren. Er zijn kussens met een specifieke pasvorm die je hierdoor goed op je rug of nek kunt dragen. Het is belangrijk dat je hoofd in een rechte lijn ligt met je ruggengraat.


Kies dan voor een wat zachter en platter kussen. Zijslapers hebben meer ondersteuning nodig, daarom is voor hen een wat steviger kussen geschikt. Bij rugslapers hangt het af van je postuur: hoe groter je postuur, hoe dikker het kussen moet zijn. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment kussens.

De Syndonfill vulling in deze kussens combineert het beste van beide werelden. Comfortabel, duurzaam en hygiënisch. De luxere versies Allergy Free zacht en Allergy Free medium hebben een mooi gevormde schoudercontour, waardoor het zwaartepunt van het hoofd in het midden van het kussen komt: waar het hoort.


De kussens zijn uiteraard wasbaar op 60ºC en kunnen gewoon in de droger. Het Van Dyck Cool kussen is gemaakt van drukpunt verlagend traagschuim met daar boven op gel pads voor een heerlijk verkoelende ervaring. De tijk van dit kussen is gemaakt van tencel en viscose en is wasbaar.


Nadelen van het Air Cooler traagschuim kussen van Visco-pro. Er zijn niet veel nadelen aan een solide traagschuim kussen , zoals de Air Cooler , maar sommige gebruikers vinden het moeilijk om aan andere soorten kussens te wennen. Hier zijn de belangrijkste problemen die zich voordoen met de meeste traagschuim kussens en hoe ze kunnen worden opgelost. Een brede verscheidenheid aan bamboe kussens cool comfort-opties zijn voor u beschikbaar, zoals beddengoe vliegtuig. Ook kunt u kiezen uit koeling, magnetische en anti- snurken bamboe kussens cool comfort.


Een stevig maar zacht kussen kan dat jazeker dit kussen is dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts