donderdag 24 mei 2018

Dienblad antislip

Dienblad antislip

Bestel uw Kampeerartikelen op Obelink. Diverse dienbladen voor uw horeca: hout, kunststof of RVS. XXL Korting - va 24uur Levertijd!


Dienblad antislip

Het anti-slip oppervlak maakt je kantoorkoffie of glazen wijn makkelijk te dragen. Een antislip serveerblad is een van de belangrijkste barbenodigdheden. Het dienblad heeft een stevig blad met diameter van 35.


Dit dienblad heeft noppen die zorgen voor een antislip -oppervlak. Ook de bodem van het serveerblad heeft een anti-slip laag. Diverse zwarte anti-slip dienbladen van de merken Camtread en Roltex. De dienbladen zijn voorzien van een (rubberen) aansliplaag.


De Roltex Heavy Duty dienbladen zijn leverbaar in rechthoekige en ronde uitvoeringen in diverse maten. De antislip laag doet zijn werk ook als het dienblad nat is, bijvoorbeeld door bier dat over de rand gutst. De antislip dienbladen van HorecaRama zijn slagvast, vaatwasmachinebestendig en verkrijgbaar in bruin, zwart of houtprint.


Uiteraard zijn de antislip dienbladen van verschillende afmetingen. Zowel de ronde als vierkante en rechthoekige. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies.


Met ons ruime aanbod dienbladen serveer je je eten, drinken en snacks in stijl. Ga je voor gou multicolor een bedtafeltje of liever een serveerschaal? Zwart horeca dienblad met anti-slip. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Met een dienblad kun je in één keer veel servies mee nemen vanaf de keuken naar de woonkamer of het terras. Maar met gladde dienbladen wilt het servies er nog wel eens vanaf schuiven tijdens het lopen. Dat probleem is met dit dienblad verleden tijd. Slipvaste dienbladen hebben een ruw oppervlak waardoor u serviesgoe bierglazen en wijnglazen veilig rond kunt dragen in uw restaurant of café. Wij hebben café dienbladen met verhoogde rand voor glaswerk maar ook grote rechthoekige en ronde antislip dienbladen.


Een vriezer gehuurd bij Habets. De vriezer was ou vies, krakkemikkig, en heeft bij ons keer kortsluiting veroorzaakt, omdat het bedieningspaneel er los aan hing. De verschillende uitvoeringen anti-slip dienbladen zijn allemaal voorzien van een antisliplaag oppervlak, waarvan bij sommige dienbladen de anti-slip ook werkt wanneer deze nat is.


Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen, bestek en borden veilig op hun plek. Het modern vormgegeven blad heeft een extreme antigrip laag van TPE (thermoplastisch elastomeer) bolletjes die in het blad zijn verwerkt. Ook de onderkant van het dienblad heeft een antislip laag. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


De randjes zijn iets verhoogd en bieden extra veiligheid. Het serveerblad is erg licht en door het gladde oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken. Ook voor andere dienbladen bent u bij ons aan het juiste adres. Deel dit product via WhatsApp.


Bekijk onze gehele dienbladen collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts