woensdag 16 mei 2018

Ideeen bucketlist

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Een “ bucket list ” is een lijst met dingen, die iemand nog gedaan wil hebben voor hij sterft (kick the bucket). Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucket list op.


Laat je inspireren door meer dan 4. Selecteer bucketlist items die jouw leven verrijken of creëer zelf nieuwe bucketlist items.

Wij helpen je bij het maken en leven van je bucket list ! Dan is het maken van een bucket list een heel goed idee! Het is niet voor niks dat mensen die te horen krijgen dat ze niet meer lang zullen leven een bucket list gaan maken. Zij willen alles eruit halen wat er (nog) in zit.


Dat wil toch eigenlijk iedereen, ziek of gezond! Maar wat is jouw bucket list ? Dat bepaal je natuurlijk zelf.

Daar word je pas gelukkig van! In de afgelopen jaren is de bucket list sterk in opmars. Ook hartstikke leuk en daar is een bucketlist ook zeker voor bedoeld!


Dit zijn ideeën voor je bucketlist die je stuk voor stuk in één dag kunt waarmaken (op wat voorbereiding na soms!). Als je nog nooit gehoord hebt van de term “ bucket list ”, dan volgt hier de betekenis: Een bucket list is een lijst met alle leuke doelen die je wilt bereiken, dromen die je wilt vervullen en levenservaringen die je wilt ervaren voordat je sterft. Voor de enkelingen die niet vertrouwd zijn met deze benaming: een bucketlist is simpelweg een lijst met een aantal zaken die je zeker gedaan moet hebben voor je dood. Bucketlist , 1wensenlijst 2voorbeelden.


Toen ik mijn eerste bucketlist wilde maken kwam ik niet ver. Dat vertelde natuurlijk ook iets over hoever ik vooruit dacht in mijn leven. Zo veel bucket list material, zo weinig tijd (en geld). Staat jouw bucket list ook vol met een hele hoop dingen die je realistisch gezien misschien niet zo snel kunt afvinken?


Dan hebben we hier iets leuks voor je! Dit zijn dé bucketlist ideeën van de dingen die je voor je dertigste moet doen. Een bucketlist is een lijst vol met activiteiten die iemand minimaal één keer in zijn of haar leven wil hebben gedaan.


Speciaal voor jou en je beste vriendin. Mijn bucketlist - Deze 1dingen moet je zeker op jouw bucket list zetten!

Bekijk meer ideeën over Foto ideeën, Zomer bucket lists en Vriendenfotografie. De beruchte bucket list , iedereen heeft hem wel. In een boekje of gewoon in je hoofd. Dé lijst met dingen die je eens in je leven gedaan wilt hebben, maar waar begin je? Om jou een eindje op weg te helpen hebben wij een rits aan bucket list ideeën verzameld en voor je op een rijtje gezet in onze TOP Bucket List.


Er zijn van die reizen die je minstens één keer in je leven gedaan moet hebben, denk aan: dromerige roadtrips langs wervelende natuurgebieden en de Transmongolië Express. Megalange bucketlist voor de zomer. De zomervakantie is weer in aantocht, holladijee!


Of weet je al snel niet meer wat je moet doen? Misschien heb je wat aan deze megalange bucketlist. En als je nog even naar school moet: heel veel dingen kun je ook gewoon onder schooltijd doen!


Je weet waar je aan toe bent met dit boek. De bucket list heeft veel varieteit: Het gaat van grote plannen zoals kinderen en een huis kopen tot een ontbijtje voor je partner bereiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts