woensdag 23 mei 2018

Salontafel bert plantagie

Salontafel bert plantagie

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Stijlvol en bijzonder detail is het onderstel dat iets uitsteekt aan beide kanten van de salontafel , dit geeft de Vision een extra dimensie.


Bert plantagie salontafel type sunn speciale uitvoering met noten olie. Tafel heeft gebruik sporen, even licht schuren en olieen. Zo goed als nieuw Ophalen. De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland.


Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen.


Salontafel bert plantagie

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Tijdloos Nederlands design meubilair.


Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Stel zelf uw droombank samen. Hier vind je wat jij zoekt!


Salontafel bert plantagie

Bekijk ons unieke assortiment salontafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Deze tafel is onderdeel van de Vision-serie. BERT PLANTAGIE SALONTAFELS. Het belangrijkste aspect bij het ontwerpen van onze salon- en bijzettafels (‘klein meubelen’ noemen we dat in het vak), is dat deze meubels passen bij uw bert plantagie eettafel of kast. Zo zijn al onze ‘klein meubelen’ te verkrijgen in dezelfde houtsoorten en materiaalkleuren als de overige bert plantagie.


Salontafel Fuse is een echt designtopper. Uiteraard vindt u voorbeelden hiervan bij Brok Interieur. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. De Luna salontafel is stijlvol en verfijnd.


De tafel heeft een luchtig frame en dun tafelblad. Hierdoor heeft deze salontafel een mooi en slank uiterlijk. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!


Salontafel bert plantagie

Bestel eenvoudig en snel online. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Bert Plantagie Vision salontafel online bij WoltersWonen.


Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs. Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen. Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your.


Zo kies je voor een uniek en smaakvol interieur, dat rust en evenwicht in je leven brengt. Het is een oer-Hollands merk, dat werkt met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkast. De fauteuils, stoelen, kasten en tafels zijn toegankelijk en spreken een breed publiek aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts