maandag 14 mei 2018

Fatboy tuin

Fatboy voor alle musthaves, zowel indoor als outdoor. Gratis verzending al vanaf €2-. Snelle levering door heel Nederland. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Discover the modern lighting collection from Fatboy : Simple, modern, atmospheric.

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap. Hang Bolleke middels het handige lichtgrijze siliconen koord overal makkelijk op. Het Bolleke van Fatboy is oplaadbaar en dus draadloos. Hierbij verkoop ik een nieuwe originele Lamzac van het merk FATBOY.


Knussen zetels om rustig te relaxen in de tuin onder een boom. Bekijk alles met fatboy hangmat!

De Spheremaker hanglamp LED van Fatboy heeft een hoogte van maximaal 2centimeter en een diameter van centimeter. De vrolijke lamp is gemaakt van polycarbonaat, ABS en metaal. Artikelen van Fatboy koop je eenvoudig online bij bol. Een lampje dat je overal mee naartoe kan nemen en dat het overal doet. Erg handig als je bijvoorbeeld ’s avonds laat nog in de tuin wilt zitten of als je met de camper op vakantie gaat.


Fatboy lampen zijn niet alleen mega praktisch, maar zien er ook nog eens leuk uit. Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Kies uit 4producten vanaf € 20.


Kenmerkend door modern ontwerp, kunststof, en degelijke kwaliteit. Je wilt natuurlijk ook dat je nieuwe tuinaanwinsten een regenbui, of heftige zonnige dag overleven. En omdat mijn eigen tuin een paar weken geleden compleet gerenoveerd is, leek het mij leuk om eens een paar lampen en een zitzak voor in de tuin uit te proberen. De Fatboy Edison the Petit is het mobiele tafellampje dat altijd ontbrak.


Functioneel op je bureau, romantisch op het balkon, handig naast je bed. Deze kleine witte tafellamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar.

Met de Tjoepke tafellamp van Fatboy kun jij elk avontuur in het donker aan! Deze handige lamp brengt sfeer in jouw tuin , maar ook in jouw huis. Hij kan namelijk een mooi kaarslichteffect creëren voor jou. Nodig die date dus maar alvast uit.


Hangmatten koop je eenvoudig online bij bol. Fatboy groeide uit tot een merk met heel wat producten om je rustmoment te verbeteren. Voor jou, je kleintje, je viervoeter. Voor in je living, slaapkamer en zelfs voor in je tuin.


Waar je ook wil chillen, Fatboy zorgt dat het mogelijk is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts