dinsdag 8 mei 2018

Bedsprei 2 persoons

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Een bedsprei is de perfecte aanvulling op je interieur en je beddengoed.


Niet alleen beschermt een sprei je beddengoe het zorgt ook voor een opgeruimde en sfeervolle uitstraling in de slaapkamer.

De - persoons bedspreien in ons assortiment zijn zowel effen als bedrukt en zorgen voor de finishing touch in jouw interieur. Sfeervolle bedspreien , dekens en plaids voor - persoons bedden vind je uiteraard in ons veelzijdige assortiment. Een wollen deken biedt bovendien extra warmte tijdens koude nachten. Volop keus in - persoons spreien en dekens!


Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld.

Grote collectie vandyck bedspreien en plaids. Heerlijk om onder te slapen of als decoratie op bed. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten.


Deze Unique Living Emy bedsprei is gemaakt van 1 polyester. Een beddensprei zorgt voor een verfraaiing van de slaapkamer en een warm gevoel. In de webshop is een ruim aanbod van (bed)spreien te vinden, met een diversiteit aan kleuren en dessins, elk met een andere look en materiaal. Twee persoons bedsprei met hoofdkussen slopen en kleine kussensloop (te zien op foto) Ophalen Tweepersoons.


Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Gratis levering en retour. In trendy kleuren en grote maten. Damai Montana Sprei - Zwart - - persoons - 220x270.


Met dit sprei Montana van Damai is uw bed een eyecatcher in uw slaapkamer. Online goedkoop een sprei kopen? De spreien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen.


Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment beschikbare kleuren.

Verfraai uw bed met een van deze prachtige 3-delig bedspreien vanaf 49- 3-delig beddensprei met prachtige print geeft uw slaap. Deze Britney bedsprei is gemaakt van katoen polyester. Deze bedsprei is een sierraad voor uw. Wilt u een prachtige slaapkamer dan is de keuze niet zo moeilijk. Deze quilt bedsprei is lekker zacht en van.


Onze gewatteerde bedsprei is een makkelijke manier om warm te blijven tijdens koude nachten. Het dubbel gekleurde ontwerp in combinatie met de gestikte ruiten maakt de sprei een perfecte, decoratieve toevoeging aan iedere slaapkamer. De verfijnde microvezel is zacht bij aanraking en voelt comfortabel aan op de huid.


De bedsprei heeft een dunn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts