maandag 21 mei 2018

Cinderella classic hoofdkussen

Cinderella classic hoofdkussen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Het kussen is anti-allergeen en wasbaar.


Cinderella classic hoofdkussen

Bovendien is het droogbaar in de droogtrommel. Traditioneel vakmanschap, made in Hollan en op eenzame hoogte als het om innovatie gaat. Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat.


U bent van een goede nachtrust verzekerd. Het hoofdkussen zorgt voor optimaal slaapcomfort en slaapt heerlijk zacht. De vulling bestaat uit gesiliconiseerde holle polyester vezel die gedraaid is tot een bolletje. Geschikt voor zijslapers, maar rugslapers gaan meer moeite hebben.


Cinderella classic hoofdkussen

Dit fijne kussen is uniek door zijn doordachte vormgeving. Om het kussen in goede conditie te houden wordt aanbevolen het dagelijks zachtjes op te kloppen en regelmatig te luchten. Bestel ook online bij Leen Bakker. Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Het is anti-allergeen en wasbaar. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten.


Cinderella classic hoofdkussen

Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop. Daarbij is het te drogen in de droogtrommel. De vulling wordt hierdoor grotendeels gefixeerd en zorgt er voor dat het kussen haar vorm behoudt. Waarom het Classic hoofdkussen ? De kracht van deze kussen serie komt voort uit haar unieke stabilisatieschot. Door het stabilisatieschot wordt de vulling grotendeels gefixeerd en behoudt het hoofdkussen zijn vorm.


Daarnaast adviseren wij je gebruik te maken van een hoofdkussen beschermer onder uw kussensloop. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! U kunt dit hoofdkussen wassen en drogen. Dit kussen is afkomstig uit de Original serie en is voor 1 gevuld met synthetische bolletjes. Door de vulling, heeft het kussen anti-allergene eigenschappen en is het kussen wasbaar op graden en geschikt voor de droogtrommel.


Het staat garant voor een perfect comfort tijdens de slaap en zorgt voor een ontspannen nachtrust. De tijd is gemaakt van 1 katoen. De vulling van dit kussen is gemaakt van 1 synthetische bolletjes. Het heeft een tijk dat lekker zacht aanvoelt, omdat het van 1 katoen is.


Manier van slapen, bouw van het lichaam, gewicht, keuze van matras, maar ook de wensen verschillen per persoon. Wat is jouw meest kostbare bezit? Cinderella Classic Hoofdkussen Medium Synthetisch 60×cm. Het bevat al je kennis, je persoonlijkheid en je meest kostbare herinneringen. En hopelijk ziet het er ook nog een beetje fatsoenlijk uit.


Op zoek naar een aangename nachtrust? Deze bestelt u eenvoudig online op 24-bedding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts