woensdag 30 mei 2018

Hangende pot

Specialistisch advies nodig? In een hangpot kun je het beste hangplanten zetten, deze krijgen dan alle ruimte om over de rand heen te groeien. Heb je een grote hangende pot , dan kun je er bijna elke willekeurige plant wel in zetten.


In de volksmond wordt een wandcloset vaak een hangend toilet, hangtoilet of zelfs zwevend toilet genoemd. Dit is een vrijhangend toilet die aan de wand bevestigd wordt en dus niet op de grond rust. Hierdoor kan je makkelijk de vloer schoonmaken en het oogt moderner.

Wanneer toiletten niet hangend worden bevestigd is er altijd sprake van een rand tussen pot en vloer, die over het algemeen minder gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Ruimtelijk effect hangend toilet. Daarnaast zorgt het hangend toilet heel duidelijk voor een ruimtelijk effect. Kies er eentje die mooi bij het interieur van je badkamer past, zoals bij de wasbak en douchebak.


Of wil je een super modern smart toilet dat zelfreinigend is? Wil je er eentje met een inbouwreservoir? Vergelijk hier allerlei modellen op prijs, functies en kwaliteit.


Kies je voor een staand toilet, dan hebben we modellen met een muuruitlaat en een vloeruitlaat.

Bij een staand toilet is dan ook van belang eerst te bepalen waar de afvoerbuis loopt. Een hangtoilet hangt aan de muur en is dan ook altijd voorzien van een muuruitlaat. Vergeet bij een hangend toilet niet een bedieningspaneel te kopen. Deze bloempot is op verschillende wijze te gebruiken, je kunt hem gebruiken voor planten op je vensterbank, maar ook hangend aan het plafond.


Het buitengewone design houdt het overtollige water vast, zodat de plant dit water later alsnog kan opnemen. Een voordeel van een hangende wc- pot is dat deze pot een stukje boven de vloer hangt, wat onderhoud aan de wc- pot eenvoudiger maakt. Ook het schoonmaken van de vloer van de toiletruimte is zo een stuk gemakkelijker.


Een hangende wc- pot beschikt over een inbouwreservoir dat achter de wand wordt bevestigd. Draadeinden houden de pot op het frame. Toilet ombouwwand Het frame en het inbouwreservoir werk je weg met een afwerkwand.


Deze wand maak je van een watervast materiaal. Dit kan bijvoorbeeld van watervaste gipsplaat of watervast multiplex. Bestel direct je toilet( pot ) online! Hangend of zwevende toilet kopen? Door het randloze toilet blijft de pot aan de binnenzijde echt een heel stuk hygiënischer.


De hele rand is en blijft makkelijk te reinigen. Wow, deze hangende basket is echt een geweldige toevoeging aan jouw interieur! Hang de pot op waar je maar wil op.

Gele hangende Bloempot Talon gemaakt van Keramiek. De glanzende pot heeft een afmeting van 10x10xcentimeter. Hij is voorzien van de kleur geel en wit en drie touwen aan de bovenkant, die met elkaar zijn verbonden.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een hangend toilet kopen. Praxis heeft regelmatig hangtoilet aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige hangtoiletten aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je hangend toilet goedkoop te scoren! Saaie schutting of een muurtje wat in je tuin wel wat opgefleurd mag worden?


Met deze bloempot- houder maak je er snel iets leuks van. Veel standaard potten passen in het rekje. Er is ook een grotere variant voor nog meer groen, en een speels effect. De afmeting van hangend standaard voor pot Loes klein is (hxbxd) 15x15x1cm.


Maak gebruik van een verkorte of compacte toiletpot en vergelijk de diverse merken want ook verkorte potten variëren in lengte. Over het algemeen merk je hier weinig van omdat de ruimte wordt gewonnen in het bevestigingsdeel en niet de zitting. Met een hangend toilet komt dit vaak voor wanneer de luchtvochtigheid hoog is, bij het spoelen koelt de pot af en slaat de condens op de pot en kan kleine plasjes water geven.


Wacht nog even met slopen tot u zeker bent dat er inderdaad een lekkage is, dit komt zelden voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts