dinsdag 22 mei 2018

Fotolijstjes vintage

Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Inyterieurdesigners maken tegenwoordig bij het inrichten van een woning veel gebruik van combinaties tussen oud en nieuw. Hierbij is een vintage fotolijst onmisbaar om de overgang van oud naar nieuw vloeiend te maken. Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene retro fotolijstjes materiaal is metaal.


Koop en verkoop vintage fotolijstjes eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Kies tussen vintage fotolijsten, houten fotolijsten of antieke fotolijstjes voor je familiefoto of trouwfoto. Het maakt niet uit of je werkt met zwart wit fotografie of kleurenfoto’s, want met deze antieke fotolijstjes zal je familiefoto er geweldig uitzien.


BROnmiddellijk gedrukte foto's zijn levendig met vintage charme.

Retro vintage fotolijstje bloem! Vintage charme heeft een moderne omkeer. Beschrijving: mooi fotolijstje , ovaal, bloem. Kijk ook bij onze andere advertenties!


Evt verzendkosten voor de koper. Omdat sommige fotolijstjes erg oud zijn kan het zijn dat een lipje aan de achterkant mist of een hoekje van het glas beschadigd is, als het zichtbaar is maak ik er melding van. Ook hebben deze oude lijstjes vaak wat patina of aanslag, door invloeden van buitenaf, hiermee moet rekening gehouden worden. Zoek je een leuk fotolijstje ? In onze categorie decoratieve fotolijsten kun je terecht voor de leukste fotolijstjes en grote fotolijsten voor net dat beetje extra sfeer in huis.


Zo vind je in deze categorie bijvoorbeeld vintage fotolijsten, die de sfeer van vroeger opnieuw tot leven brengen. Houten, kunststof en aluminium fotolijstjes voor de beste prijs. Lijsten voor je foto’s zijn er in allerlei soorten, maten en materialen.


Bij ons kun je terecht voor al je gewenste houten, aluminium en kunststof fotolijsten. Bij Deens vind je de leukste fotolijstjes voor jouw interieur. De afmetingen van onze fotolijsten. In onze webshop vind je fotolijstjes in verschillende formaten.


Naast gangbare formaten vind je ook een aantal bijzondere fotolijsten, zoals een hexagonaal fotolijstje. En vele andere sierlijke maten en vormen. In overleg mag dit kavel ook worden opgehaald in ( Zuid Holland).

Mijn moeder heeft bijvoorbeeld alle kleinkinderen (op dit moment 16)met een babyfoto in een klein zilverkleurig fotolijstje bijelkaar op een oud tafeltje staan, ziet er zo leuk en lief uit! De fotolijstjes worden alleen nog via pakketpost verzonden, dit omdat ze vaak beschadigd raakten in een brievenbusdoos. Er kan gekozen worden voor een kristallen, houten, tortoise of edeltinnen fotolijst. Bij fonQ shop je fotolijsten in alle soorten en maten. Van gouden fotolijst tot zwarte fotolijst.


Geef je mooiste herinneringen een plekje. P Sitna Redhart Widdop Bingham AA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts