dinsdag 29 mei 2018

Koloniale stijl

Bestel koloniale stijl meubels online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk het bord Interieur, industrieel, botanisch, koloniale stijl van jansenpauline op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Interieur, Woonideeën en.

Koloniale stijl interieur. Bij Hedi Meubelen staat u garant voor kwaliteitsproducten met prachtige, natuurlijke eigenschappen. De koloniale meubelen zijn met zorg en passie gemaakt door vakmensen in Colombia. Wij geven het hout een tweede leven door alléén gerecycled hardhout te gebruiken. Zodoende wordt verdere ontbossing tegengegaan.


Nog mooie bestaande hiervan zijn het Paleis in Bogor (Buitenzorg) en de Willemskerk. De gewone, echte Indische woonhuizen worden vanaf nu heel open opgezet in Indonesische trant maar krijgen wel dit classicistische sausje. Deze bali meubels of oosterse meubelen in koloniale stijl , dateren, zoals de naam al aangeeft, uit het koloniale tijdperk en kunnen uw woning verfraaien met een authentieke, sfeervolle uitstraling. Overjarige koloniale meubelen mogen voor een zacht prijsje weg. Dit nachtkastje in koloniale stijl is gemaakt van massief teakhout en voegt een vleugje rustieke charme aan uw interieur toe.


Hij kan ook worden gebruikt als wandtafel of bijzettafel. Dit nachtkastje heeft een stevig hardhouten blad waar u een leeslampje, wekker en andere belangrijke dingen op kunt zetten. Bevat rechts: grote lades uitschuiflade met klep klep met bergruimte en onder. Je kunt een koloniaal meubelstuk echt als eyecatcher inzetten en zelfs in contrast met strakke design meubels kan het zorgen voor een speels effect.


Voordelen van koloniaal wonen.

Wanneer je koloniale meubelen wilt kopen, zijn er enkele tips die je toe kunt passen als je voor een koloniaal interieur wilt gaan. Verplicht is de aanwezigheid van grote ramen die zorgen voor de maximale hoeveelheid zonlicht in de kamer. Onze eetstoelen in koloniale stijl geven je keuken of eetkamer een vleugje rustieke charme.


De eetkamerstoelen hebben een ergonomisch ontworpen zitting, waardoor ze zeer comfortabel zijn. Dankzij het hoogwaardige, natuurlijke rattan materiaal zijn ze duurzaam e. Deze tafel in koloniale stijl is gemaakt van sheesham hout en is een tijdloze toevoeging aan je interieur. Verschillen in de nerf en kleur geven deze eettafel een uniek karakter.


Ronde eettafel V-poot - 1x 120cm. U heeft de keuze uit verschillende diktes (van tot 18mm) en hoogtes (tot 120mm). Ben je op zoek naar koloniale meubelen, dan ben je bij Teak en Wood aan het juiste adres. Ze zijn duurzaam, sterk en gaan jaren mee!


De naam van de stijl heeft betrekking op de opeenvolgende Britse koningen George I tot en met George IV. De georgiaanse architectuur volgde op de Engelse barok van Christopher Wren, John Vanbrugh and Nicholas Hawksmoor. De oorspronkelijke Georgiaanse hoofdrichting was verwant aan de op het Europese continent toen gebruikelijke rococo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts