donderdag 3 mei 2018

Canvas shop

Bestel nu jouw canvas in wensformaat. Deze aanbieding loopt binnenkort af. CANVASSHOP is ontstaan door een samenwerking tussen Sander van der Torren (fotograaf) en Monique van der Torren-van Leeuwen (ontwerper).


De site met een groot assortiment canvasdoeken, vlies fotobehang, wandklokken en glas schilderijen. Zeer scherpe afbeeldingen gedrukt op canvas. Create beautiful designs with your team.

Quality is paramount in canvas applications. Strength, durability and UV resistance with functionality that is both streamlined and aesthetically pleasing. We offer these critical features by selecting the finest materials, holding the highest standards, and paying close attention to detail.


Tot onze opties voor jouw foto behoort onder andere een canvas voor buiten (kleurvast in alle weersomstandigheden!), een panorama canvasdoek en een drieluik, meerluik en andere effecten. Onze collectie wordt met veel zorg samengesteld door onze top kunstenaars zoals Jochem de Graaf, El van Leersum, Henry Brand en Caspar van Houten. Zij maken al jaren de mooiste betaalbare kunst. De olieverf schilderijen zijn handgeschilderd en worden gemaakt van hoogwaardige materialen op linnen canvas doeken.


Selecteer Relatief en voer de hoeveelheid in waarmee u de huidige canvasgrootte van de afbeelding wilt uitbreiden of inperken.

Geef een positief getal op om het canvas uit te breiden of een negatief getal om het canvas kleiner te maken. Hier kan je steeds terecht om te kijken, te lezen, te ontdekken en hopelijk geïnspireerd te raken. Haarscherpe en kleurechte reproducties op canvas. Voor deze reproducties is een digitale foto van het originele schilderij gebruikt die voldoet aan… Om Rijksmuseum Shop in zijn totaliteit te kunnen gebruiken, raden wij aan Javascript in uw browser te activeren.


Visit our website to buy stunning wall art prints online. Gratis verzending bij een bestelling vanaf €49. Klaar voor verzending binnen uur! Jouw stijl, jouw canvas doek. Ben je dol op opvallende, abstracte kunst of zijn eenvoudige, monochrome motieven meer jouw ding?


Bij JUNIQE shop je hoogwaardige canvas prints die frameloos aansluiten bij jouw stijl. Onze canvas doeken zijn voorzien van een 12-kleuren digitaaldruk en zijn gespannen over een houten lijst. We deliver high quality Affordable canvas prints and beautiful canvas wall art at the cheapest prices. Foto canvas als beste getest door Zoom.


DigifotoPRO en de Consumentenbond. Standaard GRATIS verzending foto op linnen. Je herinnering op canvas binnen uur verzonden. SPOEDlevering van je canvas mogelijk!

In onze ruime collectie vind je vele schilderijen van canvas die geschikt zijn voor binnen. Denk aan exemplaren die geschikt zijn voor op de babykamer of kinderkamer. Vooral populair zijn ook de canvas schilderijen geschikt voor in de woonkamer.


Ontdek de reproducties van het Van Gogh Museum Amsterdam. Canvas schilderij voor binnen. Onverschillig of gedrukt of met de hand geschilder zijn alle schilderijen in onze shop in andere maten beschikbaar.


Onze hoogwaardige canvas of XXL schilderijen betoveren elke huiskamer, kantoor of andere kamer. Moderne schilderijen in gepaste grote en formaat zorgen voor de juiste sfeer. Foto op canvas is een combinatie van hoge resolutie op fijn canvasdoek en een handgemaakt houten frame.


Je canvas foto print wordt binnen uur verzonden. De canvas kun je in verschillende formaten bestellen. Bij de productie wordt de canvas op ambachtelijke wijze gemaakt, met oog op de beste kwaliteit.


Wanneer je niet weet welke optie je moet kiezen, kies dan VUnetID.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts