donderdag 24 mei 2018

Bona onderhoudsproducten

Bekijk ons assortiment onderhoudsproducten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het onderhoud van houten vloeren is een aandachtspunt voor iedere vloereigenaar.


Bona onderhoudsproducten

Om de vloeren ook de komende jaren mooi te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wij leveren producten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van houten vloeren en overige harde vloeren. Reinigers voor houten en laminaat vloeren maar ook polish, refreshers en cleaner. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw vloer?


Blader doorheen de catalogus en ontdek een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmateriaal. Voor 17:uur besteld = morgen in huis! PVC vloeren zijn voorzien van een speciale PU afwerklaag, dat voor een nagenoeg krasvast oppervalk zorgt. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kunt u de vloer tot maal per jaar intensief reinigen en een nieuwe beschermende toplaag aanbrengen.


In de winkels hebben specialisten diverse onderhoudsproducten. Ons assortiment beschikt over alles voor het onderhoud van uw parket. Hieronder treft u een compleet assortiment aan van producten voor uw houten vloer. Alles kunt u hieronder per merk terug vinden. Heeft u een product die u niet kunt vinden of mist in het assortiment, neem dan contact met ons op.


Het herstelt gekraste en doffe opppervlakken, biedt bescherming tegen slijtage. Ook onderhoudsproducten voor Houtenvloeren, PVC Vloeren en laminaatvloeren. Onderhoudsmiddel op waterbasis. Refresher repareert kleine krasjes, lichte slijtageplekjes en haalt de natuurlijke, mooie uitstraling van hout naar boven.


Oude vloeren worden weer als nieuw. Niet geschikt voor olie-, was- en hardwaxvloeren. Bijna allemaal op waterbasis dus goed voor het milieu.


Voor de onderhoud van uw verniste parket, hebben wij nu een samenwerking aangegaan met Bona. Deze producten zijn bij ons beschikbaar. Wij stellen ze graag aan u voor. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg en informatie.


Bona onderhoudsproducten

Bona , passie voor vloeren. Zo kunt u simpel en eenvoudig uw vloer reinigen. Dit is alles wat een houten vloer nodig heeft gedurende zijn levensloop. De producten zijn op elkaar afgestemd.


Ook voor de onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht. De onderhoudsproducten van Wanco parket zijn eenvoudig te gebruiken. Voor elk type vloer bieden wij een onderhoudsproduct. Op zoek naar professionele producten voor schoonmaak en hygiëne?


Bona onderhoudsproducten

BOMA ontwikkelt en verdeelt al meer dan jaar professionele schoonmaakmaterialen, -producten en. Verschillende voordelige onderhoudsproducten voor uw vloer. Olie, was, en houten vloer reiniger.


Vanaf 10- geen verzendkosten. Gratis thuisbezorgd Als uw aankoopbedrag €4- of meer is, is verzending gratis in Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts