woensdag 16 mei 2018

Losstaande zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. Een vrijstaand zonnescherm is onafhankelijk van de standplaats. In eigen tuin, in de speeltuin of op het gezellige tuinterras – met het vrijstaande dubbele zonnescherm zijn er talloze mogelijkheden voor effectieve zonwering , zowel voor particuliere doeleinden als in de horeca. Creëer schaduw waar u maar wilt met een vrijstaande terraszonwering.


Losstaande zonwering

Vraag hier direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor inspiratie. Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil. Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm.


Om deze reden zijn vrijstaande zonweringen van Saphira zowel voor particulieren als voor horecagelegenheden een ideale oplossing. Zo heeft de vrijstaande zonwering Rozendael een geweldig design gecombineerd met ongekende toepassingsmogelijkheden zoals een dakterras, uw achtertuin of als zonwering bij horecagelegenheden. U kunt de hele dag in de zon blijven zitten dankzij onze vrijstaande zonwering ! Vrijstaande zonwering terras. Terras liefhebbers kunnen hier hun hart mee ophalen.


U hoeft alleen maar de zonwering enigszins te verplaatsen als de stand van de zon verandert. Dit is een groot voordeel ten opzichte van terras zonwering die aan een gevel wordt vastgezet. Ambiance Haarlem biedt drie systemen aan waarbij het mogelijk is om een zonnescherm vrijstaand op te hangen.


Of als uw (monumentale) gevel niet geschikt is voor het bevestigen van een knikarmscherm. Bij markilux hebben we voor dit probleem een passende oplossing bedacht: vrijstaande zonwering. Al jaren fabriceert en levert markilux diverse zonneschermen op staanders. Zo kunt u zelfs heel grote oppervlakken zonwering daar plaatsen waar het u uit komt. De zonwering van Karwei beschermt je woning tegen de directe zoninval en houdt op die manier je huis lekker koel.


Losstaande zonwering

Zonwering kopen bij Karwei. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit.


De Cubola heeft een maximale afmeting van bij meter. Binnen deze breedtematen zijn praktisch alle maatvoeringen mogelijk. Voor nog meer schaduw kunnen meerdere vrijstaande zonweringen van Cubola aan elkaar gekoppeld worden. Graag adviseren wij u over de voor u meest geschikte vrijstaande zonwering. Meestal wordt de zonwering vastgemaakt aan een bepaalde constructie.


Je kan kiezen voor vaste of mobiele zonwering. Deze bestaat meestal uit aluminium, hout of staal. De Piazzola, een van de semi vrijstaande zonweringen , is een bijzonder praktische creatie, die de consument optimaal van het buiten leven laat genieten. Deze solide constructie is zo ontwikkel dat hij ongekoppeld maar liefst m² schaduw kan leveren.


Vervolgens is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling. Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaan als aan een gevel of op een schutting gemonteerd kan worden. Ze hoeven niet gemonteerd te worden aan een muur, wat een stuk meer.


Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Dankzij het speciaal ontwikkeld systeem kunt u met een druk op de knop de hellingshoek traploos vertellen. De vrijstaande overkapping is te gebruiken als volledig horizontale zonwering. Dit zorgt bij een regenbui voor afwatering van het regenwater.


De overkapping is bijzonder gebruiksvriendelijk en vraagt weinig onderhoud. Waarom zou u kiezen voor een vrijstaande zonwering ? Men gebruikt een vrijstaande zonwering in tuinen en op terrassen, zowel voor privégebruik als voor horecazaken. Uw terras wilt u, zeker in de mooie zomermaanden, vaak gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts