woensdag 16 mei 2018

Fotobehang amsterdam

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Kies uit 1producten vanaf € 295. We zetten daarom graag een aantal populaire modellen voor je op een rijtje. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Laat ons dan een mooie uitsnede maken van de foto zodat het fotobehang passend is voor jouw muur.


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Altijd al een schilderij van een beroemde schilder aan u wand gewild? Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Zoek naar behang amsterdam op de nieuwe KensaQ.


Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur.


Met dit bijzondere fotobehang creëer je een authentieke maar bijzondere sfeer, in je woonkamer, in een restaurant of bijvoorbeeld in een café! Selecteer uw Taal arrow_drop_down. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur.


Fotobehang amsterdam

Met fotobehang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten fotobehang die bij jouw stijl en interieur passen. Moderne fotowanden, behangposters met. Ons behang, fotobehang , muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties.


Schiterend fotobehang met je eigen foto? Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen. U kan aangepast fotobehang kopen, wat betekent dat elke afbeelding op onze site kan worden gemaakt op basis van individuele formaten - van een kleine afmeting tot een ongelooflijk groot fotobehang.


Fotobehang amsterdam

De limiet is alleen de grootte van uw muren. Gratis verzending vanaf euro! De dessins zijn in diverse standaardmaten verkrijgbaar! Hierbij is ook maatwerk mogelijk, hiervoor gelden echter andere maatwerk prijzen.


Vraag voor maatwerk per mail naar de specifieke prijzen. Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Wij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. We leggen er onze ziel en zaligheid in. Fotobehang op maat bestel je online op Fotobehang.


Fotobehang amsterdam

Daarom zijn onze producten verrassen verfrissend en een tikje eigenzinnig. Muurmode biedt je namelijk een unieke selectie fotobehangen van beroemde schilderijen uit het Rijksmuseum zoals Het Melkmeisje, De Nachtwacht en Stilleven met bloemen in een glas. Heb je zelf trouwens een ander schilderij in de collectie van het Rijksmuseum gezien waar je een fotobehang van wilt laten maken?


Dit is geen enkel probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts