vrijdag 11 mei 2018

Gigantisch wijnglas

Grote collectie wijnglazen vind je hier! Ontdek ons unieke assortiment wijnglazen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Specialistisch advies nodig?


Gigantisch wijnglas 7ml.

In dit mega wijnglas past een hele fles wijn. Het ultieme fun cadeau voor mensen die wel van een. Mega wijnglas 7ml online. Afmeting: centimeter hoog. Feestartikelen mega wijnglas.


Bestellen bij viavoordeel. Super groot wijnglas 7ml bestellen. Jumbo xxl artikelen online gigantisch wijnglas ml carnavalskleding roosendaal kopen bij verkleedkleding-shop. Wat je dan nodig hebt is natuurlijk een extra groot wijnglas !

Dit extra grote wijnglas heeft een inhoud van wel 750ml. Zo hoef je niet meer iedere keer op te staan om je glas bij te vullen. Jij kunt voortaan lekker onderuit blijven zitten en van je wijntje genieten uit deze gigantische wijnglas.


Het wijnglas heeft een inhoud van maar liefst 6milliliter. Je schenkt de wijn niet alleen in het glas, maar ook in de fles die aan het glas vastzit. Met het Wijnfles wijnglas ziet niemand dat je als een gek zit te drinken, maar lijkt het net alsof je gewoon een origineel wijnglas hebt. Wijnglas en wijnfles in één.


Op de fles staat: Finally! Maar je kunt ook de fles wijn nemen en zonder verder oponthoud rechtstreeks in het gigantische wijnglas kantelen. Dit om de grote dorst te stillen. En als je toch een beetje verantwoordelijk wilt omgaan met de wijnfles, kan je het natuurlijk ook gebruiken als decoratie dat op of naast het wijnrekstaat.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Dit gigantische Wijn Glas is perfect voor de echte wijnliefhebber! Met dit opvallend grote wijnglas hoef je een dorstige wijnliefhebber niet telkens bij te schenken, want in dit glas past maar liefst een hele fles wijn (7ml)! Een geweldig cadeau voor iedereen met een goed gevoel voor humor en uiteraard van wijn houdt! Reusachtig wijnglas De wijn stroomt direct vanuit de fles in je glas Meer dan een halve liter wijn in één fles Wijnfles en wijnglas in één Zo kun je het keurig.


Ben je zelf een dorstig typje of heb je vrienden die het nooit bij één drankje kan houden? Deze glazen zijn er voor gin, prosecco en bier. Maar dan zit je eindelijk net lekker en dan is je glas alweer leeg.

Vanaf nu is dit geen probleem meer met de Giant Wineglass! Groot wijnglas bij Maastricht Porselein Outlet Eijsden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts