donderdag 3 mei 2018

Champagnekoeler groot

Kom naar de Wijnkoeler Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Kies uit producten vanaf € 195. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Party en Evenementenverhuur Twente. Champagnekoeler kunststof groot. Grote verzilverde champagnekoeler Prachtig! Verzilverde champagnekoeler voor flessen gemaakt in Italie, nieuw in geschenkverpakking. Chique blikvanger die bij iedere feestelijke aangelegenheid voor koude drankjes zorgt.


In de bak zit nog een losse plastic bak zodat. Gemaakt van RVS en heeft een leren handvat. Ruim genoeg voor tot flessen.

Lekker vol met ijs en u kunt even. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een RVS champagnekoeler vindt u ook bij XXLhoreca! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De champagnekoelers uit ons assortiment hebben elk een eigen bijzonder element. Zo doet een dubbelwandige van RVS met gouden grepen het goed in sterrenrestaurants en het transparante model is ideaal voor feestjes. Chique op tafel, deze champagnekoeler met opdruk.


Vul de koeler met ijs, en uw fles champagne of wijn zal heerlijk koel blijven. En is er niets te vieren, dan zet je er een leuke bos bloemen in! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Strakke grote verzilverde koeler op een voet die past bij ieder interieur of loungeset. Bij ons vindt een groot en voordelig assortiment met verhuurartikelen. Partyverhuur verzorgt de aankleding van events in verschillende groottes.


Meubels, groen- en bloemwerk, decoratie, servies, verlichting en accessoires worden volgens.

We hebben handige en prachtige wijnaccessoires. Een prachtig geschenk die u ook kunt laten graveren. En niet zo moeilijk als het lijkt. U kunt er een goede beschrijving bij.


Vind de beste selectie grote champagnekoeler fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote champagnekoeler voor de dutch luidspreker markt bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts